Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lecţie predată de Mo Salah: cum a pus la punct nişte tineri care batjocoreau un om al străzii

Cristian Mihală

Actualizat 07/10/2020 la 13:17 GMT+3

Starul lui Liverpool, Mo Salah, e erou şi în afara terenului. Egipteanul l-a salvat pe un om al străzii, care devenise subiect de batojocoră pentru un grup de tineri, lângă o benzinărie de lângă Anfield.

Mohamed Salah e erou şi în afara terenului

Credit imagine: Getty Images

Mirror prezintă azi o poveste interesantă, care arată ce fel de caracter este Mo Salah. După duelul cu Arsenal, câştigat de "cormorani" cu 3-1, atacantul de bandă al lui Klopp a oprit la o benzinărie din apropierea stadionului.
În timp ce alimenta vehiculul cu benzină, Mo a văzut cum mai mulţi tineri îl şicanau pe un om fără adăpost, ironizându-l şi adresându-i cuvinte grele.

Lecţia de viaţă predată de Mo Salah

Mo a intervenit imediat şi le-a oferit o adevărată lecţie de viaţă adolescenţilor, pentru ca apoi să aibă grijă de omul străzii. Povestea s-a transformat în subiect de presă, sursa citată reuşind să stea de vorbă cu David Craig, un om cu o poveste de viaţă teribilă, care de 6 ani trăieşte pe străzi.
"A auzit ce îmi spuneau acei tineri şi a venit la ei şi le-a zis: "De unde ştiţi voi prin ce a trecut acest om? Poate o să ajungeţi şi voi la fel în câţiva ani". Mo a devenit eroul meu, nu am cuvinte să îi mulţumesc. S-a dus apoi la un bancomat, s-a întors şi mi-a înmânat 100 de lire. Am crezut că am halucinaţii: Mo Salah îmi oferea bani. E o adevărată legendă", şi-a spus povestea David Craig, în presa engleză.
Liverpool a pierdut în ultima etapă de Premier League cu 7-2, în deplasarea de la Aston Villa, dar vrea să îşi ia revanşa pentru eşec în derbyul Merseyside, de după pauza internaţională. Everton - Liverpool se joacă sâmbăta viitoare, de la 14:30, în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo