Mirror prezintă azi o poveste interesantă, care arată ce fel de caracter este Mo Salah. După duelul cu Arsenal, câştigat de "cormorani" cu 3-1, atacantul de bandă al lui Klopp a oprit la o benzinărie din apropierea stadionului.
În timp ce alimenta vehiculul cu benzină, Mo a văzut cum mai mulţi tineri îl şicanau pe un om fără adăpost, ironizându-l şi adresându-i cuvinte grele.

Lecţia de viaţă predată de Mo Salah

Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 4 ORE
Mo a intervenit imediat şi le-a oferit o adevărată lecţie de viaţă adolescenţilor, pentru ca apoi să aibă grijă de omul străzii. Povestea s-a transformat în subiect de presă, sursa citată reuşind să stea de vorbă cu David Craig, un om cu o poveste de viaţă teribilă, care de 6 ani trăieşte pe străzi.
"A auzit ce îmi spuneau acei tineri şi a venit la ei şi le-a zis: "De unde ştiţi voi prin ce a trecut acest om? Poate o să ajungeţi şi voi la fel în câţiva ani". Mo a devenit eroul meu, nu am cuvinte să îi mulţumesc. S-a dus apoi la un bancomat, s-a întors şi mi-a înmânat 100 de lire. Am crezut că am halucinaţii: Mo Salah îmi oferea bani. E o adevărată legendă", şi-a spus povestea David Craig, în presa engleză.
Liverpool a pierdut în ultima etapă de Premier League cu 7-2, în deplasarea de la Aston Villa, dar vrea să îşi ia revanşa pentru eşec în derbyul Merseyside, de după pauza internaţională. Everton - Liverpool se joacă sâmbăta viitoare, de la 14:30, în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 6 ORE
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
15/09/2021 LA 13:27