Mirror prezintă azi o poveste interesantă, care arată ce fel de caracter este Mo Salah. După duelul cu Arsenal, câştigat de "cormorani" cu 3-1, atacantul de bandă al lui Klopp a oprit la o benzinărie din apropierea stadionului.
În timp ce alimenta vehiculul cu benzină, Mo a văzut cum mai mulţi tineri îl şicanau pe un om fără adăpost, ironizându-l şi adresându-i cuvinte grele.

Lecţia de viaţă predată de Mo Salah

Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
ACUM 10 ORE
Mo a intervenit imediat şi le-a oferit o adevărată lecţie de viaţă adolescenţilor, pentru ca apoi să aibă grijă de omul străzii. Povestea s-a transformat în subiect de presă, sursa citată reuşind să stea de vorbă cu David Craig, un om cu o poveste de viaţă teribilă, care de 6 ani trăieşte pe străzi.
"A auzit ce îmi spuneau acei tineri şi a venit la ei şi le-a zis: "De unde ştiţi voi prin ce a trecut acest om? Poate o să ajungeţi şi voi la fel în câţiva ani". Mo a devenit eroul meu, nu am cuvinte să îi mulţumesc. S-a dus apoi la un bancomat, s-a întors şi mi-a înmânat 100 de lire. Am crezut că am halucinaţii: Mo Salah îmi oferea bani. E o adevărată legendă", şi-a spus povestea David Craig, în presa engleză.
Liverpool a pierdut în ultima etapă de Premier League cu 7-2, în deplasarea de la Aston Villa, dar vrea să îşi ia revanşa pentru eşec în derbyul Merseyside, de după pauza internaţională. Everton - Liverpool se joacă sâmbăta viitoare, de la 14:30, în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53