Formația lui Marcelo Bielsa a realizat câteva transferuri impresionante în această vară, printre care se numără Rodrigo, Diego Llorente, Helder Costa, iar acum este aproape de o nouă mutare promițătoare. Potrivit L'Equipe, Leeds se află în discuții avansate cu campioana Europei, Bayern Munchen, pentru transferul mijlocașului Michael Cuisance (21 de ani).
Leeds continuă campania de transferuri impresionantă, în care a cheltuit 88,2 milioane de euro, cu Rodrigo cap de afiș. Spaniolul adus de la Valencia a devenit cea mai scumpă achiziție a trupei engleze - 30 milioane de euro.
Acum, în presa internațională se discută intens despre un nou transfer care ar putea s-o ajute pe Leeds să-și îndeplinească obiectivul: menținerea în Premier League. L'Equipe anunță că oficialii de pe Elland Road le-au făcut o ofertă de 20 milioane de euro celor de la Bayern Munchen.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
În același timp, board-ul lui Leeds și reprezentanții francezului Cuisance s-au înțeles deja, urmând ca mijlocașul să semneze un contract valabil până în iunie 2025. Tot ce rămâne este ca Bayern să accepte oferta englezilor.

Leeds, ofertă de 20 milioane de euro pentru Michael Cuisance, de la Bayern Munchen

Inițial, Leeds voia să-l transfere pe Rodrigo de Paul, de la Udinese, însă italienii au respins oferta de 25 milioane de euro primită din partea clubului englez.
Adus vara trecută de la Borussia Monchengladbach, Michael Cuisance n-a bifat prea multe apariții în tricoul lui Bayern Munchen. Francezul a evoluat în 11 meciuri per total, reușind să înscrie un gol și să ofere un assist. Cotat la 11 milioane de euro de transfermarkt.com, Michael Cuisance s-a remarcat în tricoul lui Gladbach, pentru care a evoluat timp de 2 sezoane.
Prestațiile mijlocașului de 21 de ani l-au adus la naționalele de tineret ale Franței, unde a fost om de bază în ultima perioadă.
Cuisance a fost crescut la academia lui Strasbourg, apoi a fost propulsat în fotbalul mare de Nancy.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52