Formația lui Marcelo Bielsa a realizat câteva transferuri impresionante în această vară, printre care se numără Rodrigo, Diego Llorente, Helder Costa, iar acum este aproape de o nouă mutare promițătoare. Potrivit L'Equipe, Leeds se află în discuții avansate cu campioana Europei, Bayern Munchen, pentru transferul mijlocașului Michael Cuisance (21 de ani).
Leeds continuă campania de transferuri impresionantă, în care a cheltuit 88,2 milioane de euro, cu Rodrigo cap de afiș. Spaniolul adus de la Valencia a devenit cea mai scumpă achiziție a trupei engleze - 30 milioane de euro.
Acum, în presa internațională se discută intens despre un nou transfer care ar putea s-o ajute pe Leeds să-și îndeplinească obiectivul: menținerea în Premier League. L'Equipe anunță că oficialii de pe Elland Road le-au făcut o ofertă de 20 milioane de euro celor de la Bayern Munchen.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
În același timp, board-ul lui Leeds și reprezentanții francezului Cuisance s-au înțeles deja, urmând ca mijlocașul să semneze un contract valabil până în iunie 2025. Tot ce rămâne este ca Bayern să accepte oferta englezilor.

Leeds, ofertă de 20 milioane de euro pentru Michael Cuisance, de la Bayern Munchen

Inițial, Leeds voia să-l transfere pe Rodrigo de Paul, de la Udinese, însă italienii au respins oferta de 25 milioane de euro primită din partea clubului englez.
Adus vara trecută de la Borussia Monchengladbach, Michael Cuisance n-a bifat prea multe apariții în tricoul lui Bayern Munchen. Francezul a evoluat în 11 meciuri per total, reușind să înscrie un gol și să ofere un assist. Cotat la 11 milioane de euro de transfermarkt.com, Michael Cuisance s-a remarcat în tricoul lui Gladbach, pentru care a evoluat timp de 2 sezoane.
Prestațiile mijlocașului de 21 de ani l-au adus la naționalele de tineret ale Franței, unde a fost om de bază în ultima perioadă.
Cuisance a fost crescut la academia lui Strasbourg, apoi a fost propulsat în fotbalul mare de Nancy.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31