Leeds și Fulham au oferit un adevărat spectacol, marca Premier League. Cele două nou-promovate s-au luptat până la capăt pentru cele 3 puncte, într-un meci în care s-au înscris 7 goluri, la fel ca în prima partidă a zilei, dintre Everton și West Brom.
Leeds a continuat forma excelentă arătată în meciul din prima rundă, chiar pe terenul campioanei en-titre, Liverpool. Trupa lui Marcelo Bielsa a deschis scorul în minutul 5, când Helder Costa a trimis un șut superb sub bara transversală, fără speranțe pentru goalkeeper-ul londonezilor.
Mitrovic a restabilit egalitatea în minutul 34, din lovitură de la 11 metri. Koch l-a faultat în careu pe Bryan, iar atacantul lui Fulham a transformat. Tot din penalty a marcat și Leeds următorul gol, înaintea pauzei. Klick a readus în avantaj formația de pe Elland Road, după un fault comis în careu de Bryan.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Leeds - Fulham 4-3. Trupa lui Bielsa, la prima victorie din noul sezon din Premier League

Bamford a dublat avantajul lui Leeds în minutul 50, cu un șut plasat la colțul lung, după o pasă excelentă oferită de același Klich. Helder Costa a bifat "dubla" 7 minute mai târziu. Portughezul a reluat din prima mingea centrată de Bamford și a așezat-o în vinclu.
Fulham a încercat să revină spectaculos, iar prima lovitură a fost oferită de Reid, care a fost găsit liber la marginea careului de Zambo Andre-Frank. Reid a intrat în careu și a tras puternic pe lângă potarul lui Leeds. Mitrovic a reușit și el "dubla" în minutul 67, iar Fulham avea destul timp să smulgă cel puțin un punct.
Leeds s-a apărat însă foarte bine și a bifat prima victorie în Premier League, după 16 ani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52