Marcelo Bielsa și Leeds au revenit în Premier League, iar formația de pe Elland Road e pregătită să facă o figură frumoasă în cel mai tare campionat din lume. Tehnicianul argentinian a realizat în urmă cu câteva zile cel mai scump transfer din istoria clubului. Echipa lui Marcelo Bielsa l-a transferat pe atacantul Valenciei, Rodrigo. Internaționalul spaniol a semnat un contract pe patru ani cu formația de pe Elland Road și va costa 33 de milioane de euro.
Jucătorul de 29 de ani, care are în palmares 22 de convocări la naționala Spaniei, a mai jucat în Premier League în sezonul 2010/2011 sub formă de împrumut la Bolton. Rodrigo este cel mai recent dintr-o listă de jucători importanți careu au părăsit Valencia în această vară, printre ei fiind Dani Parejo, Francis Coquelin și Ferran Torres.

Leeds vrea să transfere de la Barcelona

Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00
Cu o echipă a Barcelonei care pare decimată după ultimele evenimente petrecute la echipă, multe dintre starurile de pe Camp Nou sunt de vânzare și cu bagajele făcute, mai ales că Ronald Koeman, noul tehnician al catalanilor, vrea să facă o curățenie general la echipă. Marcelo Bielsa a pus ochii pe Rafinha Alcantara. Mijlocașul Barcelonei visează să joace în Premier League, în același campionat în care urmează să ajungă și fratele lui, Thiago.
Presa din Spania anunță că pentru moment, negocierile pentru transferul lui Rafinha la Leeds sunt încă la început. Catalanii nu au de gând să scadă din prețul de 16 milioane de euro în schimbul mijlocașului. Rafinha știe că trebuie să plece de pe Camp Nou, însă până acum nu a avut o ofertă care să-l încânte cu adevărat. De data aceasta, proiectul pus la cale de Bielsa la Leeds ar putea să-l convingă.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
26/11/2021 LA 12:53
Fotbal
Dezvăluirea unui coleg al lui Haaland: "E un ciudat, măncâncă precum un urs"
26/11/2021 LA 11:51