Pentru asta, trupa de pe Elland Road are nevoie de câteva transferuri, iar negocierile au început deja. După ce s-a scris despre Odsonne Edouard, Sergio Romero și Nicolae Stanciu, acum jurnaliștii englezi au adus în discuție interesul exprimat de Leeds pentru doi jucători de la campioana Liverpool: Divock Origi și Rhian Brewster (cel de-al doilea, sub formă de împrumut).
Mirror susține că Leeds i-a contactat pe oficialii de pe Anfield în legătură cu transferul celor doi atacanți. Evident, interesul este mult mai mare în cazul lui Origi, jucător care a contribuit enorm la cucerirea trofeului UEFA Champions League din sezonul 2018/2019. Leeds și-ar dori să-l cumpere pe internaționalul belgian în cazul în care nu va reuși să-l aducă pe Odsonne Edouard, atacantul lui Celtic.

Origi, atacantul lui Liverpool, este dorit de Marcelo Bielsa la Leeds

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 13 ORE
Origi nu s-a mai ridicat la nivelul din urmă cu un sezon, fiind lăsat tot mai des pe bancă de Jurgen Klopp. Atacantului belgian i-a fost tot mai greu să se impună în fața tripletei ofensive Salah - Firmino - Mane, preferată de managerul german în majoritatea meciurilor.
Cotat la 16 milioane de euro de transfermarkt.com, Origi a marcat numai 6 goluri pentru Liverpool, în toate competițiile din sezonul 2019/2020. Origi își dorește să rămână în Premier League, chiar dacă nu în tricoul lui Liverpool, iar Leeds pare o alternativă atrăgătoare pentru belgian.
Totul va depinde de negocierile dintre Leeds și Celtic, din perspectiva transferului lui Edouard, jucător curtat și de alte cluburi din Europa. Clubul de pe Elland Road le-a oferit 20 de milioane de euro scoțienilor. În cazul în care Celtic va accepta, Edouard va deveni cel mai scump transfer din istoria lui Leeds.
În plus, Marcelo Bielsa l-ar dori la echipă și pe puștiul Brewster, sub formă de împrumut. Jucătorul de 20 de ani a fost împrumutat și în stagiunea precedentă de "cormorani", la Swansea, unde a avut prestații promițătoare.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 20 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38