În urmă cu câteva zile presa din Marea Britanie anunța că tehnicianul argentinian al lui Leeds e gata să facă cel mai scump transfer din istoria grupării, urmând să îl achiziționeze pe Odsonne Edouard, golgheterul lui Celtic. Acum, echipa de pe Elland Road e gata să facă întăriri și în poartă. Mai exact, Bielsa a pus ochii pe portarul argentinian de la Manchester United, Sergio Romero, a cărui cotă de piață se ridică la 2,80 de milioane de euro.
Leeds a revenit în prima ligă engleză după o pauză de 16 ani, iar cu Bielsa la cârmă nimic nu pare imposibil pentru cei porecliți la începutul anilor 2000 "gașca nebună". Acum, albii” sunt în căutare de întăriri înainte de primul lor sezon în Premier League după 16 ani de pauză. Bielsa vrea să-l aducă în poarta lui Leeds pe compatriotul Sergio Romero de la Manchester United, anunță ESPN. Goalkeeper-ul este dorit și de Everton.
Romero este rezerva lui David de Gea pe Old Trafford și are un record incredibil la Manchester United. În vârstă de 33 de ani, portarul argentinian a adunat 38 de meciuri fără gol primit din cele 59 de apariții de când a ajuns la echipa lui Solskjaer, în 2015, după ce mai fusese la echipe ca Racing Club, AZ Alkmaar, Sampdoria și Monaco.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
17/01/2022 LA 06:35

Leeds îl pierde pe Ben White

Bielsa va rămâne fără stâlpul apărării. Tânărul Ben White (22) de ani a fost integralist în 44 din cele 45 de etape de până acum, din acest sezon, intervențiile sale fiind mereu sigure și curate. Fotbalistul e împrumutat de la Brighton și, în ciuda faptului că Leeds a încercat transferul definitiv, oficialii "pescărușilor" nici nu au vrut să audă de această posibilitate.
Graham Potter, tehnicianul formației care îi are sub contract pe Băluță și Florin Andone, a confirmat azi că White va fi un jucător pe care se va baza sezonul viitor. Judecând după cum a evoluat apărătorul în acest sezon, nu e exclus ca el să fie titular, alături de Dunk, în centrul liniei defensive a lui Brighton.
"E fantastic ce a realizat la Leeds. A fost un împrumut win-win. Ben a jucat excelent și căpătat și mai multă experiență, iar Leeds și-a îndeplinit obiectivul, promovarea. Îl apreciez în mod deosebit, l-am urmărit foarte atent, acum se va lupta pentru un loc de titular în echipa noastră", a confirmat Graham Potter în conferința de presă de azi.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Leeds - Arsenal 1-4 | Un fan care i-a abuzat rasist pe oaspeți a fost arestat
19/12/2021 LA 07:18
Fotbal
O singură formație care a jucat în Premier League a scăpat nebătută de Guardiola
15/12/2021 LA 08:57