Ryan Giggs a fost pe teren la toate cele 13 titluri câștigate de Manchester United în era Premier League, iar cuvântul galezului este luat în considerare pe Old Trafford.
Actualul selecționer al Țării Galilor, Giggs a fost întrebat dacă Pogba ar trebui să rămână la Manchester United și după ce se va recupera. Francezul se operează la gleznă și va lipsi până în februarie.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Nu are de ce să mai joace pentru United! Îmi pare rău pentru Ole că trebuie să răspundă la întrebări legate de Pogba. United a vut o serie excelentă fără Pogba. Are talent, discutăm despre el mereu, dar nu a arătat la United că-și dorește cu adevărat să ajute clubul. Ole trebuie să trimită în teren doar jucătorii care sunt 100% cu gândul la echipă

Dezamăgirea Pogba

Pogba a jucat doar 520 de minute în acest sezon pentru Manchester United în Premier League. Francezul are mulți admiratori celebri la Madrid și Torino, iar Real și Juve sunt pregptite pentru un război al ofertelor chiar în această iarnă.
Manchester United își începe sâmbătă drumul în Cupa Angliei. De la ora 19.30, echipa lui Ole Gunnar Solsjkaer are meci greu pe Molineux împotriva lui Wolverhampton.
https://i.eurosport.com/2020/01/03/2745659.jpg
Premier League și Cupa Angliei sunt transmise în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunile Premier League Show și FA Cup Show, produse de către Eurosport România, au loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League și Cupa Angliei. Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
24/09/2021 LA 06:03
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13