Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leicester, Arsenal, Roma și Villa se luptă pentru cel mai căutat vârf din Scoția

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 02/03/2021 la 17:48 GMT+2

Leicester şi-a manifestat dorinţa de a-l transfera pe Odsonne Edouard, jucătorul lui Celtic, golgheterul Scoţiei, cu 16 goluri marcate în campionat.

Odsonne Edouard, Celtic

Credit imagine: Getty Images

articol Romeo Ene
Acesta a jucat sub comanda lui Brendan Rodgers la Celtic, iar acest lucru ar putea reprezenta un avantaj pentru ''vulpi''.
Echipa scoţiană are un parcurs dezamăgitor în acest sezon, fiind pe locul 2, la 15 puncte de liderul Rangers, iar lupta la titlu pare încheiată. Totuşi, formaţia lui Kennedy dă golgheterul campionatului, Odsonne Edouard, care a atras atenţia mai multor cluburi din Europa.

INTERES PENTRU ODSONNE EDOUARD

Leicester City ar putea concura cu Arsenal şi Aston Villa în încercarea de a-l aduce pe Odsonne Edouard pe King Power Stadium. ''Vulpile'' sunt avantajate de faptul că Brendan Rodgers l-a antrenat pe francez la Celtic.
Roma caută un înlocuitor pentru Edin Dzeko, iar Edouard ar putea fi atacantul potrivit pentru italieni. Totuşi, presa din Scoţia anunţă că ''pe fir'' ar fi intrat Arsenal şi Aston Villa.

CELTIC CERE UN PREŢ MAI MIC PENTRU EDOUARD FAŢĂ DE VARA TRECUTĂ

Celtic ar fi solicitat 40 de milioane de lire sterline pentru jucător, vara trecută, dar un preţ de aproximativ 20 de milioane de lire sterline ar putea fi suficient pentru ca Celtic să-l lase să plece pe atacant, la vară, când va începe perioada de mercato, potrivit site-ului oficial al ''Vulpilor''.
Arsenal ar pregăti despărţirile de Alexandre Lacazette sau Eddie Nketiah în această vară, dat fiind că amândoi intră în ultimul an de contract cu ''Tunarii'', ceea ce ar putea deschide drumul către achiziţionarea lui Edouard.
Tânărul de 23 de ani a marcat de 21 de ori în acest sezon pentru Celtic, în toate competiţiile. Recent, jucătorul şi-a schimbat agentul, iar în prezent are acelaşi reprezentant ca fostul fundaş al lui Celtic, actual jucător al lui Arsenal, Kieran Tierney.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo