Articol scris de Valentin Nicola
Trupa lui Brandan Rodgers este lider în Premier League, cu un meci mai mult disputat decât restul clasatelor din top, însă după o evoluție remarcabilă în fața londonezilor. Au fost echipa mai bună și mai bine pregătită tactic, exploatând naivitatea defensivă de care Chelsea nu încetează să dea dovadă.
Fazele lucrate la antrenamente au fost cu exactitate transpuse în timpul meciului, ambele goluri provenind din scheme la care trupa lui Frank Lampard nu a avut răspuns. Aceste ezitări denotă o labilitate structurală care nu îi va permite lui Chelsea să viseze la o clasare pe un loc de cupă europeană până ce antrenorul nu va veni cu o soluție concretă, în afara de cea a rotației ineficiente din cadrul echipei.
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 6 ORE
Primul gol expune carențele de plasament de la Chelsea
La faza primului gol Leicester utilizează o schemă lucrată la antrenament, iar Chelsea nu sesiează pericolul, Pulisic fiind prins în colțul terenului într-un 2v1 iar careul fiind neacoperit la prima bară.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974792.png
Cum prima execuție din partea jucătorului lui Leicester este ratată, mingea ajunge la Ndidi aflat în marginea careului, lăsat liber fără marcaj sau adversar să îl blocheze, marcând astfel primul gol cu un șut de finețe.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974793.png

Șiretenia lui Vardy și naivitatea defensivei lui Chelsea

Fără șa își creeze vreo ocazie clară de gol Chelsea a avut degeaba pe parcursul meciului o posesie superioară de 64.2%, Leicester fiind echipa care a lovit decisiv înaintea pauzei. Vardy demarează spre poarta adversă, Rudiger recuperează distanța însă este păcălit de vârful lui Leicester acesta lașând mingea unui Maddison care îl depășise lejer pe James.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974794.png
Meciul de aseară a dovedit încă o dată că Chelsea, cu transferuri importante în vară, nu dispune de un antrenor care să aibă talentul de a lega și în același timp ghida un grup de jucători spre o țintă importantă. De cealaltă parte Leicester cu Brandan Rodgers arată bine, poate nu va lua titlu însa cu siguranță va încurca pe cât posibil calculele în această cursă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974788.jpg
Liga Campionilor UEFA
Chelsea a pus ochii pe unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, înaintea meciului direct
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
AC Milan, decimată înainte de duelul cu Chelsea! 4 fotbaliști importanți sunt OUT până în 2023
IERI LA 16:24