Ben Chilwell este monitorizat în acest moment de mai multe cluburi, printre care și Manchester United, Chelsea și Tottenham astfel că fundașul ar putea părăsi Leicester în această vară dacă echipa lui Rodgers va obține prețul dorit. Scouterii lui Leicester l-au urmărit pe Taylor în mai multe meciuri iar fundașul a impresionat în perioada petrecută la Burnley.
Taylor și-a început cariera la Leeds și a fost împrumutat la mai multe echipe pentru ca apoi să ajungă la Burnley în 2017 după ce și-a încheiat contractul. Cele două cluburi au ajuns la un acord privind o sumă de cinci milioane de lire pentru a nu ajunge la tribunal. Taylor a primise ofertă pentru un nou contract și avea sub 24 de ani, astfel că Leeds a avut dreptul la o compensație.
https://i.eurosport.com/2019/04/22/2571580.jpg
Premier League
Carrick și-a spus părerea sinceră despre Ronaldo, înainte de a-și anunța demisia de la United
ACUM 2 ORE
Antrenorul lui Burnley, Sean Dyche, și-a lăudat recent jucătorul, declarând că ar trebui să fie luat în considerare pentru o convocare la naționala Angliei. Antrenorul lui Leicester, Brendan Rodgers, îl urmărește de mai mult timp pe Taylor, nord-irlandezul fiind interesat de el de pe vremea când o antrena pe Celtic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Henry, "delicios" după golul lui Smith Rowe: "Ultima oară când am văzut așa ceva aveam 11 ani"
ACUM 2 ORE
Premier League
Carrick și-a dat demisia de la United, după victoria cu Arsenal. Unde poate ajunge
ACUM 5 ORE