După ce în 2015-2016 a rescris istoria fotbalului englez, cucerind titlul, "vulpile" fac din nou o stagiune de excepție. Sub comanda lui Brendan Rodgers, Leicester a adunat 23 de puncte după 11 etape, peste ceea ce a reușit în urmă cu 4 sezoane. De altfel, niciodată în istoria sa, formația de pe King Power Stadium nu a adunat atât de multe puncte după consumarea a 11 runde.
În ciuda faptului că l-a pierdut pe Maguire, care, odată cu transferul la United a devenit cel mai scump fundaș din istorie, Leicester arată ca o echipă completă.
Cu James Maddison un regizor ideal și cu Soyuncu imperial în apărare, Leicester s-a impus cu 2-0 la Londra, cu Palace. Vulpile vin după o săptămână de vis, cu 14 goluri marcate în 3 meciuri, în toate competițiile, încasând un singur gol.
Premier League
Încă un meci din Premier League, amânat: Burnley - Leicester
14/01/2022 LA 11:49
Cu cinci victorii în ultimele șase partide (singurul eșec a fost la Liverpool), trupa lui Brendan Rodgers începe din nou să viseze frumos, chiar dacă Liverpool și City par mult prea puternice pentru a pierde lupta la titlu contra unei formații de plan secund. Totuși, în condițiile în care Manchester United și Tottenham au început foarte slab acest sezon, nu e deloc exclus ca Leicester să lupte până la capăt pentru un loc de Champions League.
Soyuncu este al doilea jucător turc din istorie care marchează pentru Leicester în Premier League. El a fost precedat de Muzzy Izzet, care a punctat de 33 de ori pentru "vulpi", în perioada 1996-2004.
Scorul final al partidei de la Palace a fost stabilit de Jamie Vardy, care a ajuns la 10 reușite în actualul sezon, cu unul peste Tammy Abraham și Kun Aguero.
Vardy a bifat 23 de goluri în 2019, fiind peste Aguero, Aubameyang sau ceilalți mari golgheteri din Premier League.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Premier League
Imagini inedite! Cum arată o zi din viața unui fotbalist din Premier League
07/01/2022 LA 07:58