Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Guardiola când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Messi la City

Cosmin Cioboata

Publicat 07/07/2020 la 20:41 GMT+3

Leo Messi nu și-a prelungit contractul cu Barcelona, iar Rivaldo este convins că ar putea accepta o plecare din Spania. Fostul Balon de Aur a dezvăluit că starul argentinian ar putea merge lângă Guardiola la Manchester City sau ar putea face echipă cu Cristiano Ronaldo, la Juventus.

Leo Messi și Pep Guardiola

Credit imagine: AFP

În cazul în care va ajunge pe Etihad în această vară, Messi se va reuni cu Pep Guardiola, fostul său manager între 2008 și 2012. Cei doi au pus umărul la cucerirea a 14 trofee în perioada respectivă, dintre care 6 în sezonul 2008/2009. În acea stagiune extraordinară, Barcelona s-a impus în toate competițiile în care a participat: La Liga, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Întrebat despre o posibilă reuninune cu Messi, Guardiola n-a dorit să ofere detalii pe marginea acestui subiect extrem de discutat în presa internațională. Cu toate acestea, managerul lui City a declarat în limba catalană că și-ar dori ca superstarul argentinian să rămână pe Camp Nou, la echipa sa de suflet:
"Așa cum am mai spus, vom vorbi despre transferuri la finalul sezonului. Momentan nu voi spune nimic. Totuși, preferința mea ar fi ca Messi să rămână la Barcelona.", a spus Guardiola.

Juventus, o altă posibilă destinație pentru Messi

O altă potențială destinație pentru Messi este Juventus. Italienii ar putea îndeplini o dorință incredibilă a fanilor fotbalului - Messi și Cristiano Ronaldo în aceeași echipă.
"Dacă s-ar întâmpla asta ar fi o adevărată lovitură de imagine. Sunt sigur că Juve și-ar recupera rapid investiția și sunt mulți fani care și-ar dori să-i vadă coechipieri pe cei care au dominat fotbalul mondial în ultimul deceniu. Ar fi ceva istoric.", a spus Rivaldo, fostul jucător al Barcelonei.
Messi ar fi blocat negocierile pentru o nouă înțelegere cu Barcelona, astfel că din 2021, când îi expiră contractul, ar putea părăsi Catalunya. Cel mai probabil, argentinianul a vrut să îi plătească o poliță președinteul Josep Maria Bartomeu și în cele din urmă va semna prelungirea, mai ales că va avea parte de condiții excelente: 7 milioane de euro/lună, până în 2023.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo