Până la disputa cu Leicester, din ultima etapă, Lingard nu avea vreun gol sau vreun assist în stagiunea 2019-2020. E adevărat, Solskjaer nu a mizat foarte mult pe el ca titular, însă mijlocașul ofensiv a avut suficiente șanse să arate ce poate. Și le-a ratat pe toate, până la cadoul făcut de Schmeichel, în minutul 90+8 al duelului Leicester - United 0-2, când i-a pus pe tavă un balon pentru a înscrie.

Lingard, despre sezonul teribil avut la Manchester United

Lingard a dezvăluit că ultimul an a fost unul teribil din toate punctele de vedere, pierzându-și încrederea în propriile forțe și căzând pradă depresiei. Din fericire pentru el, a strâns din dinți și a beneficiat de sprijinul clubului, iar acum pare că a găsit calea spre echilibru.
Premier League
3 echipe de top, pe urmele unui star de la United! Unde ar putea ajunge după 22 de ani la Manchester
05/05/2022 LA 08:08
"Acest sezon a fost atât de dificil pentru mine din prea multe motive ca să le numesc pe toate. M-am pierdut ca jucător și ca persoană, dar niciodată nu m-am dat bătut. Știam cine sunt cu adevărat, știam ce pot, am mai fost într-o situație similară în trecut și eram conștient că pot ajunge din nou. Am muncit enorm, mai mult decât am făcut-o vreodată și am avut încredere în cei care mi-au arătat că investesc încrederea lor în mine. Sunt conștient că fanii au fost frustrați din cauza evoluțiilor mele, dar vreau să le transmit că dragostea mea pentru club și pentru ei nu a fost sub semnul întrebării niciodată. Voi continua să muncesc din greu pentru a ajuta echipa să își atingă obiectivele", a scris Lingard pe pagina personală de Instagram.
Starea mentală a lui Lingard a fost afectată și de faptul că mama sa a avut probleme mari de sănătate, notează presa engleză.
Acum, englezul de 28 de ani pare să fi trecut peste perioada critică și va încerca să strălucească așa cum a făcut-o în sezonul 2017-2018. Atunci, Lingard a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui United, reuşind doar în campionat 8 goluri şi 6 assisturi. Evoluţiile sale au scăzut simţitor în stagiunea 2018-2019, când a mai reuşit doar 4 goluri şi 3 assisturi şi, din titular de drept, a devenit în multe partide soluţie doar pentru finalurile de meci.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVE-BLOG transferuri 2022 | Luis Suarez se pregătește să își facă bagajele la Atletico
31/12/2021 LA 13:09