Promo
Ad
În direct
Actualizări în direct

Echipa lui Brighton:

Vlad Dumitrescu
De
Vlad Dumitrescu
Actualizat 05/12/2019 la 22:10 GMT
00:11
Fluier final! Arsenal pierde meciul cu Brighton iar echipa arată îngrijorător sub comanda lui Ljungberg. Criza continuă pe Emirates.
93
Cu trei adversari lângă el, Trossard reușește să trimită periculos de la marginea careului, însă mingea trece ușor peste poartă. Brighton merită să învingă astăzi.
88
Arsenal a primit câte un gol la fiecare 20 de minute cu Ljungberg pe bancă.
84
După perioada excelentă de la începutul reprizei a lui Arsenal, cei de la Brighton au revenit ușor, ușor la conducerea jocului iar golul lui Maupay este complet meritat.
80
Live comment icon
GOOOOL BRIGHTON! Maupay face 2-1 pentru oaspeți!
70
Un nou meci mare făcut de Alzate, care l-a blocat extraordinar pe Aubameyang:
67
Prima pasă de gol din acest sezon pentru Ozil:
64
Arsenal continuă perioada bună din meci și are un gol anulat pentru offside de VAR. Brighton are și ea momente bune, însă fără să fie periculoasă. Un meci echilibrat, dar în a doua parte, Arsenal a fost echipa mai periculoasă.
56
Newcastle sărbătorește victoria de la Sheffield:
55
Vedem o altă Arsenal în această repriză: altă determinare, altă creativitate și o dominare totală. Ljungberg a transmis mesajul potrivit la pauză.
50
Live comment icon
GOOOOL Arsenal! Lacazette egalează pentru tunari!
50
Între timp, Newcastle conduce cu 2-0 la Sheffield United și e pe cale să producă surpriza etapei:
49
Aubameyang și Lacazette au schimbat o singură pasă între ei în prima repriză. Cred că spune totul această statistică.
47
La Arsenal a intrat la pauză Nicolas Pepe în locul lui Willock.
23:00
Pauză pe Emirates iar elevii lui Ljungberg sunt huiduiți copios de fani. Pe drept, ar spune unii. A fost o primă parte lamentabilă din partea lui Arsenal.
45
Willock greșește total o pasă către Aubameyang iar gabonezul reacționează extrem de nervos. E o seară dificilă pentru Arsenal.
44
Arsenal pare să se fi trezit (în sfârșit) după golul primit și atacurile tunarilor devin din ce în ce mai periculoase. De cealaltă parte, Brighton rămâne mereu un pericol pe contraatac. Se va mai marca în acest meci.
36
Live comment icon
GOOOOL BRIGHTON! Webster deschide scorul!
34
Brighton domină copios meciul iar după ce am văzut până acum atât în acest meci cât și cu Norwich, probabil că cei din conducerea lui Arsenal vor căuta să îl înlocuiască rapid pe suedezul de pe bancă. Jocul echipei este din ce în ce mai slab, de la meci la meci.
28
Brighton a pus chiar stăpânire pe joc iar acest lucru se vede și la statistici. Oaspeții au avut 58% posesie.