Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leicester caută așadar să-și revină. Echipa lui Brendan Rodgers este în continuare pe locul trei în clasament și pare să aibă asigurat un loc în UEFA Champions League, însă fosta campioană din 2016 are o singură victorie în ultimele șase meciuri din Premier League. În prima etapă de la revenire credeau că au câștigat prin golul înscris târziu de Ben Chilwell, însă s-au văzut egalați la scurt timp. O victorie ar fi binevenită.

Premier League / Matchday 31
Stadionul King Power / 23.06.2020
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/06/2020 la 20:31 GMT+3


30
Între timp Leicester a mai echilibrat cât de cât situația, însă Brendan Rodgers nu are cum să fie mulțumit. Totuși echipa sa joacă cu adversari din partea de jos a clasamentului și a fost în mare parte surclasată până acum, fiind incapabilă să-și creeze vreo ocazie mare în 30 de minute. Ceva trebuie să se schimbe dacă se vrea păstrarea locului trei.
20
Jamie Vardy poate să înscrie astăzi golul cu nr. 100 în Premier League!
15
Un prim sfert de oră complet surprinzător. Brighton domină serios meciul, a avut penalty și l-a și ratat prin, nimeni altul decât Nael Maupay. Schmeichel a ghicit colțul și s-ar putea ca acest moment să-i bântuie ulterior pe elevii lui Graham Potter.
19:42
Leicester: Schmeichel, Justin, Evans, Soyuncu, Chilwell, Ndidi, Mendy, Iheanacho, Maddison, Gray, Vardy.
Brighton: Ryan, Lamptey, Webster, Dunk, Burn, Stephens, Bissouma, Mooy, Mac Allister, Connolly, Maupay.
19:39
Cei de la Leicester au întrebat fanii de acasă ce melodii ar trebui puse pe stadion înainte de meci.
19:38
19:37
19:37
De cealaltă parte, Brighton vine după o victorie cu Arsenal care va rămâne cu siguranță în inimile fanilor. Maupay a adus cele trei puncte în prelungirile meciului după o partidă extrem de tensionată care a adus o accidentare gravă a lui Leno, actor principal fiind tot Maupay.
Brighton este la cinci puncte distanță de primul loc retrogradabil și vine cu speranțe mari la Leicester cu siguranță.