Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leicester City - Manchester United actualizări în direct

Premier League / Matchday 38
Stadionul King Power / 26.07.2020
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/07/2020 la 19:29 GMT+3


B. Fernandes
*Penalty
B. Fernandes
Manchester United
Manchester United
*Goals1
On target1
Offsides1
Penalties1
45
Manchester United a atacat în valuri în acest final de repriză însă Schmeichel și defensiva sa au rezistat eroic.
23
Atacurile mai periculoase aparțin lui United, însă până acum nimic nu a fost concretizat. În schimb apărarea este la fel de șubredă.
10
Harry Maguire primește cartonaș galben chiar la primul fault al meciului. Nu putem spune că meciul este unul încins deocamdată, nu am avut parte de nicio ocazie semnificativă în primele 10 minute.
H. Maguire
Cartonaș galben
H. Maguire
Manchester United
Manchester United
Yellow Cards1
*Fouls1
17:33
Revenind la meciul dintre Leicester și Manchester United, Harry Maguire va deveni astăzi primul jucător care evoluează ca titular în toate meciurile unui sezon pentru United de la Gary Pallister în 1994/1995.
17:31
Bătălia în trei pentru evitarea retrogradării
Bournemouth este la trei puncte distanță de primul loc care se salvează cu o singură etapă rămasă așa că echipa lui Eddie Howe are șanse minime, meciul cu Everton de duminică nefiind unul ușor. Bournemouth trebuie așadar să învingă Everton și să spere că atât Watford cât și Aston Villa pierd.
Aston Villa, care va juca cu West Ham în ultima etapă, trebuie să facă măcar același rezultat ca Watford cu Arsenal pentru a se salva. Un egal este de ajuns pentru Watford dacă Aston Villa va pierde. Dacă ambele înving, Watford trebuie să învingă cu două goluri mai multe marcate decât Villa.
17:31
Mourinho, la mâna lui Chelsea
Chelsea mai are două meciuri de disputate în acest sezon și indiferent de rezultatul cu Crystal Palace, Tottenham are nevoie de echipa de pe Stamford Bridge.
Dacă Chelsea câștigă finala Cupei Angliei cu Arsenal dar și în ultima etapă cu Wolves, Tottenham merge în Europa League indiferent de rezultatul cu Palace. Dacă Chelsea pierde ambele meciuri, Spurs nu vor merge în Europa indiferent de ce fac cu Palace.
Dacă Chelsea câștigă cu Wolves, Tottenham are nevoie de un egal cu Palace. Dacă echipa lui Lampard remizează cu Wolves, Tottenham trebuie ori să o învingă pe Palace, ori să spere că Chelsea va învinge Arsenal. Dacă albaștrii pierd cu Wolves, meciul cu Palace devine neimportant - singura șansă este ca Chelsea să câștige Cupa Angliei pentru ca locul șapte să devină eligibil pentru Europa League.
17:31
Bătălia finală pentru Champions League se dă pe King Power Stadium
Acum că Manchester City are asigurat loc în ediția viitoare de Champions League, au mai rămas disponibile două locuri pentru cea mai importantă competiție europeană. După înfrângerea lui Leicester de la Tottenham, Manchester United a reușit să treacă pe locul trei după egalul (1-1) cu West Ham de miercuri.
Chelsea s-ar putea să aibă nevoie de o victorie Wolves în ultima etapă pentru a-și asigura un loc în Top 4 după ce a pierdut cu 5-3 în fața lui Liverpool. De asemenea, United are nevoie de un egal sau o victorie la Leicester pentru a se clasa între primele patru.
17:03