Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start în Liverpool - City Liverpool Alisson - Alexander Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Henderson - Mane, Salah, Firmino Manchester City Bravo - Walker, Stones, Fernandinho, Angelino - Rodrigo, Gundogan, De Bruyne - Bernardo, Sterling, Aguero

Premier League / Matchday 12
Anfield / 10.11.2019
În direct
Actualizări în direct
Cristian Mihală

Actualizat 10/11/2019 la 20:23 GMT+2


Final de meci! Liverpool se distanțează la nouă puncte în vârful clasamentului!
87
City controlează partida în aceste momente și este, în sfârșit periculoasă - Walker lovește cu capul din șase metri dar trimite peste poartă.
84
Guardiola are o veritabilă criză de nervi pe margine după ce mingea lovește din nou mâna lui Arnold. City trebuie să demonstreze mai mult însă.
78
Live comment icon
GOOOL MANCHESTER CITY! Bernardo Silva reduce din diferență printr-un șut excelent!
70
Live comment icon
Meciul de coșmar al lui Aguero se încheie devreme. E înlocuit de Pep cu Jesus.
67
Meciul se joacă pe contre în aceste momente dar City nu reușește să fie cu adevărat periculoasă în fața porții. Nu e seara lui Aguero, oricum. Argentinianul avea mingea pusă pe tavă în fața porții dar nu a reușit să ajungă la ea.
61
Că tot suntem la statistici, City este pentru prima oară condusă cu o diferență de trei goluri din ianuarie 2018. Cine a reușit atunci? Liverpool.
59
Mane nu e un jucător chiar rău. A înscris 16 goluri pe teren propriu în 2019, mai mult decât oricare alt jucător din Premier League.
55
Zi grea la birou:
53
S-a trezit Sterling! Englezul reușește să treacă de vreo 4 jucători adverși, trimite un șut puternic respins însă peste poartă de Alisson.
52
Henderson face o cursă pe partea dreaptă, de unde reușește o centrare extraordinară peste toată apărarea lui City. Aici intră în scenă Claudio Bravo, care iese total anapoda, nu ajunge la minge iar Mane reia simplu din fața porții. 3-0. Liverpool a fost eficientă astăzi.
51
Live comment icon
GOOOOL LIVERPOOL! Sadio Mane face 3-0!
19:30
Statisticile primei reprize:
45
Mai devreme am văzut și reluarea cu liniile trasate care demonstrează că Salah era în poziție regulemntară. Așadar ne putem concentra pe faptul că Liverpool a fost echipa mai bună iar planul lui Klopp a funcționat la perfecție.
42
Un nou șut periculos al lui Aguero dar de data aceasta mingea se duce pe lângă poartă. City mai scoate capul din când în când și se apropie de careul lui Liverpool, dar este departe de a fi cu adevărat periculoasă. Defensiva suferă mult, mai ales prin poziționare. Cred că nu s-ar fi supărat Guardiola să-l fi avut pe Kompany acum.
37
Firmino șutează din careu fix în Bravo, dar nu reușește să rețină mingea și o respinge în față. Până la urmă fundașii lui City s-au descurcat, dar Bravo nu inspiră încredere deloc.
32
John Stones, care nu are chiar cel mai bun meci, e tras la răspundere destul de serios de Kyle Walker. Apar tensiuni în defensiva lui City, după cum era de așteptat având în vedere evoluția de până acum. Fernandinho și Stones nu au fost nici pe departe la nivelul necesar.
28
Liverpool are 50% din posesie, însă planul lui Klopp pare să fie să treacă peste mijloc în majoritatea atacurilor și să trimită mingea cât mai repede la Sane, Firmino și Salah. Apoi vin și mijlocașii pentru a pune presiune. O strategie care merge.
26
Liverpool nu a pierdut niciunul dintre cele 232 de meciuri din Premier League de pe Anfield în care au avut un avantaj de cel puțin două goluri - cinci egaluri și 227 de victorii.
25
City revine în atac iar Aguero intră în scenă printr-o mișcare clasică în care scapă de adversar, își face mingea pe dreptul și șutează la colțul lung. Alisson e la datorie însă.