Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liderul absolut din Premier League, Liverpool, va întâmpina duminică pe Anfield echipa antrenată de Nuno Espirito Santo, Wolves. În acest moment, băieții lui Jurgen Klopp se află pe primul loc, cu 52 de puncte după 18 etape. De partea cealaltă, Wolves se află pe locul șapte, cu 30 de puncte după 19 etape.

Premier League / Matchday 20
Anfield / 29.12.2019
În direct
Actualizări în direct
Irina Aldea

Actualizat 29/12/2019 la 20:26 GMT+2


90
Final de meci! Liverpool câștigă după un meci neconvingător, însă echipa lui Jurgen Klopp ajunge la 55 de puncte după 19 partide (18 victorii și 1 egal) și are 13 puncte peste Leicester la final de an. De partea cealaltă, Wolves a avut un joc solid, însă a ratat oportunități bune și va termina pe locul 7 în clasament doar dacă Sheffield pierde la minim 2 goluri cu Manchester City.
83
Ocazie mare pentru Wolves după ce Jimenez scapă singur, Gomez îl ajunge din urmă și mingea se duce peste poartă pentru un corner
46
Iată reușita anulată a lui Neto
45
Iată reușita lui Mane
45
Wolves egalează prin Neto, reușita este anulată de către VAR pentru un offside milimetric
42
Gol Liverpool! Mane deschide scorul cu o reluare din fața porții după pasa cu umărul a lui Lallana. Reușita a fost inițial anulată de arbitru, însă decizia VAR a fost în favoarea echipei lui Jurgen Klopp
S. Mané
Gol
S. Mané
Liverpool
Liverpool
*Goals1
On target1
Blocked Shots1
*Fouls1
31
Se intensifică presiunea celor de la Liverpool, Firmino trimițând cu capul puțin pe lângă poartă după un corner
30
O nouă ocazie bună pentru Liverpool după ce Mane primește mingea în careu, însă șutul din întoarcere este blocat în ultima clipă
4
Prima mare șansă pentru Liverpool la centrarea pe jos a lui Alexander-Arnold, Salah reia din prima peste poartă
Liverpool va purta în premieră pe tricouri insigna obținută după câștigarea Campionatului Mondial al Cluburilor
Meciul stă să înceapă!
Jurgen Klopp a explicat de ce a recurs la o singură schimbare în primul 11: "Ne-am gândit la asta (să facem mai multe schimbări), dar, din diferite motive, nu s-a putut. Poate că mai puteam face o schimbare. Shaq ar fi putut începe azi, dar nu este disponibil, așa că acesta este primul 11. Este un ritm intens pentru toată lumea, da, dar noi știam deja cum este și trebuie să luptăm."
Primul 11 trimis în teren de Nuno Espirito Santo
Primul 11 trimis în teren de Jurgen Klopp
16:57
Va fi interesantă abordarea oaspeților în fața echipei care are la activ o singură înfrângere în acest an calendaristic, pe 3 ianuarie, cu Manchester City. În actualul sezon competițional, cel mai slab rezultat al lui Liverpool constă într-un egal cu Manchester United. De le venirea lui Jurgen Klopp la Liverpool, cormoranii au ajuns la 501 goluri. Firmino l-a marcat pe cel de-al 500-lea.
16:52
În urmă cu doar o săptămână, "Cormoranii" au devenit campioni mondiali după succesul cu Flamengo cu 1-0 la Doha, la turneul final al cluburilor. Mai apoi, echipa lui Klopp a surclasat-o pe Leicester cu 4-0, în deplasare, în disputa primelor două clasate din Premier League. La capătul celălalt se regăsește o echipa Wolves care vine după o victorie entuziasmantă în fața Campioanei din Premier League, Manchester City (scor 3-2).