Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City și West Ham încheie etapa 26 din Premier League. Va fi primul meci disputat de campioana en-titre după interdicția primită din partea UEFA, care a dat peste cap planurile lui Pep Guardiola și ale jucătorilor săi. Înaintea duelului de pe Etihad Stadium, City se află pe locul 2 în Anglia, la 25 de puncte în spatele liderului Liverpool. De cealaltă parte, West Ham ocupă poziția 18, la un singur punct sub linia retrogradării. Guardiola nu se va putea pe accidentații Leroy Sane și Raheem Sterling. De asemenea, Zinchenko este indisponibil din cauza cartonașului roșu primit în partida cu Tottenham. În tabăra adversă, Wilshere și Yarmolenko sunt indisponibili din cauza unor probleme medicale.

Premier League / Matchday 26
Stadionul Etihad / 19.02.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 19/02/2020 la 23:22 GMT+2


FINAL | Manchester City a câștigat primul meci după interdicția UEFA, în fața lui West Ham. Rodri și De Bruyne au stabilit scorul final, după un meci dominat categoric de formația lui Guardiola.
62'
GOOOOL Manchester City! Kevin de Bruyne înscrie, cu un șut din interiorul careului. Belgianul a trimis la colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Fabianski.
54'
Aguero trece puțin pe lâgă golul de 2-0. Argentinianul a intrat foarte bine în careu, dar șutul său s-a dus pe lângă bara din stânga.
46'
A început repriza secundă a meciului de pe Etihad!
PAUZĂ | Manchester City conduce cu 1-0 după 45 de minute, grație golului reușit de Rodri.
43'
Prima mare ocazie a lui West Ham vine înainte de pauză! Antonio trimite o centrare șutată în fața porții lui City, la care însă nu ajunge niciun coechipier.
30'
GOOOOL Manchester City! Rodri deschide scorul cu o lovitură de cap, după un corner executat ideal de Kevin de Bruyne.
29'
Benjamin Mendy încearcă să-l surprindă pe Fabianski cu un șut din unghi, dar polonezul reușește să respingă.
14'
O nouă mare ocazie pentru trupa lui Guardiola! Gabriel Jesus este oprit în ultima clipă de fundașul Cresswell, iar scorul rămâne 0-0.
13'
De Bruyne, aproape să deschidă scorul pentru Manchester City! Șutul belgianului este respins excelent de goalkeeper-ul Fabianski.
1'
A început meciul de pe Etihad Stadium!
Au apărut echipele de start:
Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Mendy - De Bruyne, Rodri, D. Silva - B. Silva, Aguero, Gabriel Jesus
West Ham: Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell, Masuaku - Soucek, Rice, Noble - Snodgrass, Antonio