Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul 11 de la Manchester United:

Premier League / Matchday 9
Old Trafford / 20.10.2019
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 20/10/2019 la 20:23 GMT+3


Live comment icon
REZULTAT FINAL | Manchester United - Liverpool 1-1. Rashford și Lallana au înscris cele două goluri din derby-ul Angliei.
90+4
Live comment icon
Manchester United
Solskjaer pare mulțumit cu rezultatul de egalitate și face o schimbare. A intrat Williams (19 ani) în locul lui Pereira.
90+2
Live comment icon
Liverpool
Chamberlain trece pe lângă golul victoriei! Mijlocașul intrat în minutul 59 a prins un șut pe jos, dar pe lângă poarta lui De Gea.
90'
Live comment icon
De la margine se anunță minim cinci minute de prelungire.
88'
Live comment icon
Liverpool
Arnold prinde un șut cu efect care trece puțin peste bara transversală! Liverpool forțează victoria pe Old Trafford!
85'
Live comment icon
Liverpool
GOOOOOOOOL! Manchester United - Liverpool 1-1! Lallana se află la capătul centrării lui Robertson și restabilește egalitatea pe Old Trafford! Klopp știe să facă o schimbare când are nevoie.
83'
Manchester United
Daniel James se simte bine în derby-ul cu Liverpool. Atacantul de 21 de ani sprintează pe partea stângă și lasă în spatele doi adversari. Centrarea sa este prea puternică și nu găsește vreun coleg.
82'
Live comment icon
Liverpool
A ieșit de pe teren și Wijnaldum. Keita are la dispoziție aproximativ zece minute să aducă ceva nou în jocul echipei lui Klopp.
80'
Liverpool
Liverpool are în continuare posesia, dar asta nu o ajută deloc. Chamberlain încearcă să dinamizeze jocul "cormoranilor", dar fazele se termină subit, fără ocazii de poartă.
76'
Un invitat de gală salută jocul din teren al lui Manchester United. Bucurie în tribune!
73'
Minutele trec, iar Liverpool nu găsește drumul spre poarta lui De Gea. Manchester United pare că are meciul în propriile mâini și numai o greșeală în apărare poate schimba scorul final.
67
Live comment icon
Manchester United
Rashford încearcă să facă "dublă", dar nu este la fel de inspirat ca în prima parte. Mingea se scurge pe lângă poartă, iar Alisson plonjează doar pentru fotografi.
64'
Live comment icon
Liverpool
Ox Chamberlain intră cu chef de șut și îl încearcă pe De Gea, care mai mult s-a uitat în această repriză. Nu prinde poarta mijlocașul lui Liverpool și îl face pe Klopp să ofteze.
59'
Live comment icon
Liverpool
Klopp face prima schimbare a meciului: intră Oxlade-Chamberlain în locul lui Origi, care nu s-a ridicat la nivelul așteptat.
58'
75% posesie pentru Liverpool în debutul acestei reprize. Manchester United este la cutie, ca pe vremea lui Mourinho. Jucătorii lui Solskjaer așteaptă un contra-atac, în timp ce "cormoranii" așteaptă orice, gol să fie.
50'
Live comment icon
Manchester United
Daniel James este oprit ca la rugby de Virgil van Dijk care a văzut roșu în fața ochilor. Atacantul lui Manchester United se ridică cu greu, dar face semne că poate continua.
48'
Liverpool n-a mai fost condusă la pauză în Premier League din ianuarie. Să vedem dacă întrerupe și recordul de 18 victorii consecutive.
46'
A început repriza a doua din derby-ul Angliei!
19:24
Cu siguranță Jurgen Klopp are discursul pregătit.
Live comment icon
PAUZĂ! Manchester United - Liverpool 1-0, după golul lui Marcus Rashford.