Grație evoluțiilor sale excelente din ultima vreme, Werner a intrat în vizorul mai multor cluburi puternice din Europa. Cu toate acestea, atacantul pare să aibă o afinitate față de formația de pe Anfield, despre care a vorbit la superlativ în urmă cu câteva luni.
John Barnes este de părere că oficialii lui Liverpool întârzie să-și exprime public interesul tocmai pentru a-l testa pe atacantul lui RB Leipzig. Fotbalistul legendar al "cormoranilor" consideră că Jurgen Klopp vrea să vadă dacă atacantul este dispus să renunțe la celelalte oferte, știind că ar putea ajunge pe Anfield.
Potrivit ipotezei lui Barnes, doar așa managerul lui Liverpool va ști sigur că Werner este pregătit să îmbrace tricoul lui Liverpool:
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 8 ORE
Cei de la Liverpool vor să transfere jucători care își doresc cu adevărat să evolueze pentru club. Sunt sigur că și Van Dijk a primit alte oferte, însă și-a dorit mult să ajungă pe Anfield. Dacă Liverpool nu începe negocierile, iar Werner alege să meargă la City, Arsenal sau Chelsea, atunci înseamnă că interesul său pentru club n-a fost real. Ar demonstra că a ales echipa care îi oferă mai mulți bani. Nu cred că Liverpool va merge după Werner, cum n-a mers nici după Van Dijk și Alisson. Acesta este un test pentru Werner, prin care Klopp va afla dacă își dorește cu adevărat să ajungă la Liverpool. | John Barnes (citat de Mirror)

Werner s-a declarat mândru de asocierea cu Liverpool

Timo Werner a dezvăluit în urmă cu câteva luni că se simte mândru de interesul lui Liverpool, recunoscând forța "cormoranilor":
La ora actuală, Liverpool este cea mai bună echipă din lume. Mă simt extrem de mândru de faptul că se discută despre transferul meu acolo. Au foarte mulți jucători buni și sunt conștient că mai am mult de muncit pentru a ajunge la nivelul lor. | Timo Werner
Aflat din 2016 la Leipzig, Werner a devenit unul dintre cei mai căutați atacanți din Europa. În cele 150 de apariții pentru formația din Bundesliga, atacantul de 24 de ani a marcat 88 de goluri și a oferit 39 de assist-uri. 64 de milioane de euro este cota de piață a lui Timo Werner, potrivit transfermarkt.com.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 19 ORE
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 21 ORE