Formaţia lui Klopp s-a despărţit deja de Divock Origi, care va merge la Milan, însă se anunţă o vară fierbinte pe Anfield. Mane va merge la Bayern Munchen şi sunt şanse mari ca senegalezul să fie înlocuit de Darwin Nunez, dar vom asista la o serie de alte plecări de pe Anfield.
În general, va fi vorba de jucători care nu intră în planurile staffului tehnic, iar primii 3 care îşi vor lua adio de la Liverpool, la final de iunie, când le expiră contractele vor fi Loris Karius, Sheyi Ojo şi Ben Woodburn. În cazul portarului german nu e nicio surpriză, el fiind împrumutat după gafele care au privat-o pe Liverpool de câştigarea UCL, în finala cu Real Madrid, de acum 4 ani.
Ojo şi în sepcial Woodburn aveau vârsta de partea lor, dar în contextul în care Liverpool dispune în ofensivă de fotbalişti de 24 de carate, Klopp a decis că nu are niciun sens să le mai prelungească înţelegerile scadente.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03

Cine va mai pleca de la Liverpool?

Pe lângă aceștia, aflați la final de contract, Liverpool va renunța și la alți fotbaliști care au evoluat puțin pentru "cormoani". Joe Gomez, Minamino, şi Ox Chamberlain sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că prind foarte puţine minute şi vor să plece. Oficialii "cormoranilor" şi-au dat acordul în acest sens, dar vorbim de fotbalişti care în continuare sunt bine cotaţi, astfel că Liverpool aşteaptă oferte de cel puţin 15 milioane de euro pentru fiecare în parte.
Un alt fotbalist care va pleca sigur e Ben Davies, fundaşul adus ca soluţie de avarie iarna trecută, când Liverpool ajunsese să joace cu Henderson în centrul defensivei, din cauza accidentărilor. În cazul eglezului de 25 de ani, care mai are contract până în 2025, şefii de pe Anield nu au pretenţii ridicate, aşteptându-se să îl cedeze pentru aproximativ 2-3 milioane de euro. Sheffield United, fostul club, şi-a manifestat deja intenţia de a-l repatria, dar pe fir par să fie şi alte echipe din Championship şi Premier League.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
01/07/2022 LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
01/07/2022 LA 15:20