FC Liverpool a anunțat în această dimineață că va organiza mai multe evenimente pentru a afla părerea comunității locale în ceea ce privește planurile pentru mărirea capacității stadionului Anfield la 61.000 de locuri.
Mai exact, tribuna Anfield Road Stand va fi mărită iar clubul solicită opiniile membrilor din zona stadionului legate de planurile clubului. Proiectul va costa aproximativ 170 de milioane de lire, sumă care va fi amortizată rapid de Liverpool: odată cu mărirea capacității stadionului, cei de la Liverpool estimează încasări anuale de peste 100 de milioane de lire doar din ziua partidelor în care va evolua echipa.
Lucrările pentru mărirea cu mai bine de 7.000 de locuri a tribunei va duce la închiderea unor porțiuni ale străzii dintre Skerriers și 96 Avenues.
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 12 ORE
"Pentru ca planurile pentru mărirea capacității stadionului să fie aprobate, avem nevoie de certitudini în 3 zone cheie. În primul rând, acceptul rezidenților locali, al afaceriștilor și ale grupurilor din comunitate că aceste lucrări pot avea loc. În al doilea rând, există deja un model financiar și economic sustenabil pentru arena Anfield. În al treilea rând, că poate fi organizat proiectul complex de construcție. Trebuie să fim satisfăcuți din toate punctele de vedere pentru ca proiectul să fie demarat" a declarat COO-ul celor de la Liverpool, Andy Hughes.
Cei de la Liverpool plănuiesc să organizeze pe Anfield și alte evenimente precum concerte sau meciuri de fotbal american.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 14 ORE
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
IERI LA 10:03