Trei persoane din orașul Liverpool au fost testate pozitiv cu coronavirus iar clubul din Premier League a decis să emită un comunicat oficial către suporteri înainte de următoarele 2 partide care vor avea loc pe Anfield, cu Bournemouth și Atletico Madrid.
Primăria din oraș a confirmat primele cazuri în această săptămână, trei persoane fiind testate pozitiv cu coronavirus. Vestea vine după ce Premier League a discutat posibilitatea ca partidele să se dispute fără spectatori. O decizie similară a fost luată în Italia acolo unde toate partidele se vor disputa cu porțile închise până pe 3 aprilie.
O decizie similară este posibilă și în Premier League, însă cei de la Liverpool au vrut să-i liniștească pe suporteri în privința acestei amenințări și să le ofere sfaturi pentru protecția lor împotriva coronavirusului.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 8 ORE
Cei de la Liverpool Echo dezvăluie, de asemenea, că Liverpool discută cu UEFA legat de folosirea mascotelor la partida cu Atletico Madrid de săptămâna viitoare.
În ultimele săptămâni a existat o creștere semnificativă de cazuri confirmate de COVID-19 în întreaga lume. Am luat câteva măsuri noi pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja angajații. Am luat măsuri proactive inclusiv suspendarea călătoriilor membrilor din staff către țările cu risc ridicat și am reamintit tuturor de practicile pentru o igienă corespunzătoare prin afișe dispuse la fiecare locație.
Am activat și un chestionar pentru toți vizitatorii externi de la bazele de antrenament, de la sediile clubului și alte locații folosite în mod uzual. Pentru suporterii care vor veni pe Anfield vor exista dezinfectanți și aparate antibacteriene în fiecare closet de pe Anfield, precum și postere adiționale care reiterează sfaturile medicilor noștri pentru ca toată lumea să fie responsabilă cu propria igienă.
De asemenea luăm măsuri pentru ziua meciurilor și nu vor exista mascote pe teren. Orice suporter care va avea simptome va trebuie să apeleze la șeful departamentului medical în izolație. Vom continua să primim cele mai bune sfaturi de la autorități și vom oferi noi informații suporterilor când acestea vor fi disponibile
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53