Ceea ce era deja o certitudine a fost anunțat oficial astăzi de FC Liverpool: Nike devine sponsorul oficial pentru echipamentul echipei începând cu sezonul viitor! Parteneriatul se întinde pe o perioadă de mai mulți ani, cel mai probabil 5 (lucru neconfirmat de Liverpool).
Noul parteneriat vine în momentul în care Liverpool se pregătește să își mute cantonamentul la Kirkby unde liderul din Premier League va avea o nouă bază de antrenament de top. New Balance a fost partenerul pentru echipament al celor de la Liverpool începând cu 2015.

Venituri record

Liga Campionilor UEFA
UCL 2021 | PSG-Manchester City 2-0! Sheriff Tiraspol produce surpriza și o învinge pe Real Madrid
ACUM 18 ORE
Cei de la Liverpool au ales oferta primită de la Nike în dauna reînnoirii parteneriatului cu New Balance datorită puterii de distribuție a companiei americane. În sezonul precedent, Liverpool a avut venituri de 64 de milioane de lire generate de parteneriatul cu New Balance, având 1.8 milioane de tricouri vândute. În actualul sezon, veniturile vor fi de aproximativ 75 de milioane de euro grație celor 2.9 milioane de tricouri vândute.
Noul parteneriat cu Nike urmează să depașească pragul de 100 de milioane de lire pentru sezonul următor, record absolut în Premier League pentru orice club.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 18 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 19 ORE