Brexitul va afecta serios şi fotbalul din Premier League, în sensul în care cluburile vor trebui să să supună unor reguli mult mai stricte. Printre acestea, formaţiile nu vor mai putea semna cu jucători străini care nu au împlinit vârsta de 18 ani.
Chiar înainte ca prevderea să intre în vigoare, Klopp l-a adus pentru Academia clubului pe fundaşul central de 16 ani Stefan Bajcetic. The Athletic anunţă că suma plătită de englezi e de 300.000 de euro, tehnicianul german fiind impresionat de fişele făcute de scouterii clubului. Bajcetic a fost şi pe radarul lui United, însă Liverpool s-a mişcat mai repede. În plus, perspectiva colaborării cu Jurgen Klopp, tehnician pe care îl admiră, a fost decisivă în decizia puştiului.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Klopp investeşte în puşti, la Liverpool

Totodată, Klopp a reuşit să mai aducă un alt puşti de mare viitor, de această dată din Anglia. Calum Scanlon are doar 15 ani, dar e văzut de mulţi specialişti un adevărat fenomen. În consecinţă, oficialii campioanei Angliei nu au stat pe gânduri şi au plătit jumătate de milion de euro lui Birmingham pentru a-l achiziţiona pe acesta.
Klopp şi-a făcut un renume din faptul că dă foarte multe şanse puştilor, astfel că în 2-3 ani cei doi pot deveni soluţii pentru prima echipă. De când a venit pe Anfield, tehnicianul german i-a promovat pe Trent Alexander Arnold, Joe Gomez, Curtis Jones, Kelleher, Rhys Williams, Ki-Jana Hoever, Harvey Elliott sau Nathaniel Philips. În 2017, într-un meci de Cupă, cu Plymouth Argyle, Klopp a aliniat cea mai tânără formaţie din istoria lui Liverpool. Media de vârstă a acelei echipe a fost de doar 21 de ani și 296 de zile.
Mutările făcute de Liverpool sunt promiţătoare pentru viitor, dar acum campioana Angliei se concentrează spre partida cu Southampton, din deplasare. Confruntarea contra revelaţiei din Premier League va avea loc luni, de la 22:00, şi va fi transmisă în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25