Articol scris de Alex Ivan
Fundașul lui Liverpool spune că înfrângerea mai mult decât surprinzătoare cu Aston Villa a fost o lecție dură.
"Cormoranii" au suferit primul și singurul eșec din acest campionat în meciul care a devenit "cap de afiș" pentru Premier League, în fața unei Aston Villa căreia i-a ieșit totul perfect, cu Ollie Watkins și Jack Grealish reușind un hat-trick, respectiv o "dublă".
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Liverpool, record negativ de goluri încasate

A fost pentru prima dată după aproape 60 de ani când clubul din Merseyside a încasat 7 goluri într-un meci. De asemenea, Liverpool a devenit lider într-un top negativ, în actualul sezon, fiind echipa cu cele mai multe goluri încasate.
Cele mai multe goluri primite în acest sezon de Premier League:
  • 15 - Liverpool
  • 14 - Fulham, West Brom, Brighton
  • 13 = Manchester Utd
  • 12 - Southampton, Burnley

Trent Alexander=Arnold: "Este inacceptabil să încasăm 7 goluri!"

"Ca jucător, realizezi că ceva nu a funcționat cum trebuie atunci când încasezi 7 goluri într-o singură partidă. Cel mai important este să învățăm din această experință. Pauza internațională ne-a ajutat să ne relaxăm. Rezultatul din derby-ul ulterior cu Everton a fost unul bun, am reușit să ne îmbunătățim jocul.
Am avut o întâlnire la care a participat întreaga echipă. Am reflectat asupra jocului individual al fiecăruia și am stabilit că un meci precum cel cu Aston Villa nu se poate repeta.Este inacceptabilsă încasăm 7 goluri! Rezultatul ne-a readus cu picioarele pe pământ. Am realizat că nu câștigăm meciurile doar pentru că ne numim Liverpool.", a spus Alexander Arnold.
Trent, care deține recordul de assist-uri într-un sezon pentru un jucător de profil defensiv, a subliniat că Jurgen Klopp nu este îngrijorat de faptul că echipa sa încasează multe goluri, chiar dacă Liverpool are cea mai slabă defensivă din Premier League.
"Nu este cu adevărat un motiv de îngrijorare. Ne concentrăm pe obținerea celor 3 puncte. Odată cu trecerea timpului este posibil să fie nevoie să nu primim gol, dar momentan vrem să obținem cât mai multe puncte.", a mai spus Alexander-Arnold.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52