Neville a analizat evoluția jucătorilor din campionatul Angliei și a ajuns la concluzia că goalkeeper-ul lui Liverpool a avut cel mai mare impact din perspectiva avansului de 25 de puncte pe care formația lui Jurgen Klopp îl are în prezent.
Liverpool și-ar putea asigura primul titlu de campioană în Premier League, după o pauză de 30 de ani, chiar pe terenul rivalei locale, Everton. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Într-un interviu oferit pentru SkySports, Neville a declarat că Alisson ar trebui numit cel mai bun jucător din stagiunea curentă. Fostul fundaș l-a lăudat și pe Virgil van Dijk, uriașul fundaș al "cormoranilor", însă consideră că goalkeeper-ul brazilian n-a avut rival în Premier League.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Sunt de părere că Liverpool va câștiga titlul datorită lui Alisson. În momentul în care acesta a sosit pe Anfield, am văzut același impact pe care l-au avut Peter Schmeichel și Edwin van der Sar la Manchester United. Dacă portarul este calm, autoritar și reușește să intervină la majoritatea șuturilor, atunci echipa va căpăta multă încredere. Un astfel de impact este absolut incredibil. Recunosc, Van Dijk este unul dintre cei mai buni fundași pe care i-am văzut, dar pentru mine, Alisson a reprezentat marea schimbare (n.r. - a lui Liverpool). Au câștigat Champions League și vor cuceri și titlul. Îl voi pune pe Van Dijk în spatele lui Alisson, din punct de vedere al impactului avut la Liverpool. | Gary Neville

Liverpool, aproape de primul titlu de campioană în Premier League, după 30 de ani

Alisson a bifat 28 de apariții în poarta lui Liverpool în toate competițiile din actualul sezon, reușind să încheie 14 fără să primească gol. Cu 9 etape rămase din stagiunea curentă din Premier League, formația lui Jurgen Klopp are un avans de 25 de puncte față de urmăritoarea Manchester City.
Liverpool ar putea cuceri titlul chiar în prima etapă de la reluarea sezonului, în cazul în care trupa lui Guardiola va pierde împotriva lui Arsenal, iar "cormoranii" vor câștiga pe terenul lui Everton.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52