Cele mai recente documente privind situația financiară a clubului, cele de pe 31 mai 2019, arată că veniturile (627 de milioane de euro) au crescut cu 91 de milioane de euro datorită sumelor primite din sectoarele media, comerciale și veniturile din zilele de meci. Venitul de 627 de milioane de euro a permis lui Liverpool să cheltuiască o sumă record pe transferuri - 274 de milioane de euro. Au fost achiziționați Alisson, Fabinho, Naby Keita și Xherdan Shaqiri. De asemenea, au existat 11 noi contracte noi pentru jucători ca Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold și Andy Robertson.
Veniturile din mass media au crescut la Liverpool cu 48 de milioane de euro până la 307 milioane de euro în mare parte din drepturile de transmisie pentru sezonul 2018/2019 din UEFA Champions League. În acest sezon Liverpool a câștigat trofeul și a încheiat sezonul din Premier League pe poziția a doua după o cursă la titlu captivantă cu Manchester City. De asemenea veniturile comerciale au crescut cu 40 de milioane de euro și cele din ziua de meci cu 4 milioane de euro. Au fost semnate nouă parteneriate comerciale noi, inclusiv un acord pentru echipamentele de la antrenamente cu AXA.
https://i.eurosport.com/2020/02/21/2781409.jpg
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
ACUM O ZI
Liverpool a alocat 60 de milioane de euro pentru o nouă bază de antrenamente în Kirkby, care va fi gata în iulie. De asemenea, capacitatea stadionului Anfield Road va fi mărită până la 61.000 de locuri, lucrări ce vor costa clubul în jur de 70 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
ACUM O ZI
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55