Conform celor de la Liverpool Echo, Kaide Gordon (16 ani), ar putea ajunge la Liverpool pentru suma inițială de un milion de lire, care s-ar mări ulterior până la trei milioane.
Tottenham și Manchester United au fost și ele interesate sezonul trecut de cel desemnat jucătorul anului la academia lui Derby County însă se pare că echipa lui Jurgen Klopp este acum marea favorită pentru a obține semnătura sa.
Liverpool consideră că oferta lor prin care îl asigură pe Gordon de un drum clar spre a juca fotbal regulat la prima echipă a fost suficientă pentru a-i convinge familia. Gordon poate evolua pe postul de mijlocaș de bandă dreaptă și nu poate semna un contract de profesionist până nu împlinește 17 ani în octombrie.
Premier League
Primul jucător care va cere transferul de la United, dacă Solskjaer rămâne până în ianuarie
ACUM 17 ORE

Gordon, comparat cu Salah și Greenwood

Vorbind pentru podcastul Blood Red al celor de la Liverpool Echo, jurnalistul Jack Hasler, cel care scrie regulat despre echipa de tineret a celor de la Derby, l-a comparat pe Gordon (un stângaci) cu Mohamed Salah.
Cel mai important atu al său este driblingul, este un jucător foarte agil și are o viteză impresionantă, de asemenea. În ceea ce privește calitățile sale de acum, pentru vârsta de 16 ani, este un jucător de mare calitate. Citește bine jocul și creează ocazii pentru coechipieri
”Dacă se va dezvolta și din punct de vedere fizic, ar putea fi similar cu Mohamed Salah pentru și el are un picior stâng magic. Mereu va înscrie și va crea ocazii, dar dacă ne uităm la cineva precum Mason Greenwood, el este bun cu ambele picioare și cred că și Gordon poate face asta”, a precizat Hasler.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 19 ORE
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
ACUM 20 ORE