A mai rămas o săptămână până la startul noului sezon din Premier League, transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport. Liverpool se pregătește intens să-și apere titlul cucerit în stagiunea precedentă, în premieră după 30 de ani.
Formația pregătită de Jurgen Klopp a disputat un meci amical chiar pe Anfield, în compania lui Blackpool, echipa din liga a 3-a engleză. "Cormoranii" n-au început strălucit duelul din această după-amiază, iar Blackpool a deschis scorul după 15 minute, prin Hamilton. Yates a dublat avantajul oaspeților în minutul 33, punând-o pe Liverpool într-o situație inedită: condusă la diferență de două goluri pe Anfield.
Joel Matip a sunat deșteptarea cu 2 minute înainte de pauză, reducând din diferență. Van den Berg, Jones și Phillips au fost introduși de Klopp în repriza a doua, în locul lui Fabinho, Matip și Koumetio.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 11 ORE

Liverpool - Blackpool 7-2. Trupa lui Klopp, recital de goluri înaintea noului sezon din Premier League

A urmat apoi un recital de goluri din partea lui Liverpool, deschis de Sadio Mane, în minutul 52. Firmino, colegul său din linia ofensivă, i-a adus pe "cormorani" în avantaj două minute mai târziu, cu o execuție elegantă cu călcâiul.
Mai jos, video cu golul cu călcâiul marcat de Firmino:
Apoi, Klopp a mai efectuat 3 modificări: Elliott, Origi și Adrian în locul lui Salah, Mane și Alisson.
Puștiul Elliott și-a făcut imediat simțită prezența și a marcat pentru 4-2 în minutul 69. Minamino a înscris și el două minute mai târziu, pentru ca Origi, introdus tot în repriza secundă, să marcheze în minutul 85, ducând scorul la 6-2. Spectacolul a fost încheiat de Van der Berg, cu două minute înainte de final.
S-a încheiat 7-2 pentru Liverpool, care acum se pregătește pentru o nouă stagiune.
Echipa de start a lui Liverpool:
  • Alisson - Hoever, Matip, Koumetio, Milner - Keita, Fabinho, Minamino - Salah, Firmino, Mane

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53