Titlul cucerit în acest sezon reprezintă al patrulea trofeu pentru Jurgen Klopp de când a ajuns la Liverpool în 2015 și după o noapte plină de celebrări, germanul a susținut pe Anfield o conferință de presă în care vorbit despre cum acest trofeu a ridicat presiunea istoriei de pe umerii jucătorului. Germanul a dezvăluit și ce a făcut cu doar 10 secunde înainte ca Chelsea - Manchester City să se încheie.
”Chiar cu 10 secunde înainte să se încheie meciul, mi-am sunat familia. Le-am spus că îi iubesc și ei mi-au spus că mă iubesc. A fost un moment foarte frumos”, a declarat Klopp.
”Nu eram sigur că se va întâmpla, dar cumva nici nu aveam îndoieli. Este incredibil. Am fost buni acum patru ani, foarte buni acum trei ani, incredibili sezonul trecut iar în acest sezon cu adevărat excepționali, cei mai buni”, a declarat Klopp.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 4 ORE

Klopp: ”Vreau să mai trăiesc încă 30-40 de ani, nu sunt interesat de o statuie!”

”Vreau să mai trăiesc încă 30-40 de ani, nu sunt interesat de o statuie. Nu trebuie să mă comparați cu legendele. Ultimele 13 luni au fost speciale. Este un moment incredibil din viața mea, ca să fiu sincer. Sunt foarte recunoscător. Nu ne vom opri”, a afirmat germanul.
”Nu pot promite că vom câștiga ceva, dar pot să promit că vom face tot posibilul să fim mai buni. Mă simt foarte apropiat de acest oraș. Din prima zi totul a mers perfect. Iubesc felul în care oamenii de aici văd viața, sunt diferiți. Dacă nu mi-ar fi plăcut oamenii, nu aș fi stat aici”, a completat el.
”Istoria nu mai pune presiune pe noi acum. Istoria este baza de le care plecăm pentru a face aceste performanțe extraordinare”, a declarat Klopp.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 6 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 7 ORE