Liverpool este, probabil, mai mult decât mulțumită de hotărârea Barcelonei de a-l păstra pe Philippe Coutinho. Cormoranii l-au vândut pe brazilian pe Camp Nou în 2018, primind pentru el 116 milioane de euro la care urmau să se adauge încă 39,5 milioane de euro ca bonusuri.
Cei 39,5 milioane de euro urmau să fie plătiți în tranșe, de fiecare dată când Coutinho atingea o bornă la Barcelona, ca de exemplu 25 de apariții în tricoul catalanilor sau o calificare cu clubul în UEFA Champions League.

Liverpool mai are de primit bani de la Barcelona

Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Liverpool a primit deja cea mai mare parte din acele bonusuri, însă echipa engleză trebuie să mai primească 4,8 milioane de euro de la Barcelona. Coutinho mai are de jucat 15 meciuri pentru echipa de pe Camp Nou pentru a se activa acest bonus final, însă până acum nu era clar dacă acest lucru urma să se mai întâmple.
Toate indiciile arătau că brazilianul, care a fost împrumutat sezonul trecut la Bayern Munchen, urma să fie vândut de Barcelona în această vară. Însă agentul său, Kia Joorabchian, a declarat recent că el va rămâne la Barcelona pentru următorul sezon.
Astfel, Coutinho va atinge cu siguranță borna de 25 de partide în tricoul blaugrana și Liverpool va primi și acel bonus final.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20