Fosta campioană a Angliei a reușit să învingă pe Old Trafford, scor 4-2 și a profitat din plin de ultimele rezultate ale contracandidatelor la locurile 3-4 din Premier League. Leicester a pierdut total neașteptat în weekendul trecut, acasă, cu Newcastle, în timp ce Chelsea s-a înclinat, pe Stamford Bridge, în fața lui Arsenal.
În acest moment, formația lui Brendan Rodgers are 66 de puncte, trupa lui Tuchel are 64, în timp ce Liverpool "stă" la cota 60. "Cormoranii" au un meci mai puțin disputat, însă, astfel că o victorie cu WBA duminică - formație deja retrogradată - ar comprima distanța dintre cele 3.

Cum pot termina Chelsea, Leicester și Liverpool cu 67 de puncte

Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
ACUM 2 ORE
Chelsea și Leicester au în acest weekend finala Cupei, dar cele două formații se vor afla față în față săptămâna viitoare și în campionat, în runda a 37-a. Dacă finalista Champions League se impune în Premier League contra lui Vardy&Co, apoi pierde în ultima etapă, va ajunge la 67 de puncte. Același număr de puncte va face și Leicester, în condițiile în care, după presupusul eșec cu Chelsea, va face doar egal în runda 38 cu Tottenham. Liverpool mai are trei partide și, dacă va scoate două victorii și un egal, va ajunge și ea la 67 de puncte.
În acest caz, destul de puțin probabil totuși, ocupantele pozițiilor 3 și 4 vor fi stabilite la golaveraj. În acest moment, cele 3 echipe sunt departajate de doar două goluri.
Golaverajul în acest moment, în lupta pentru locurile 3-4 în Premier League:
  • Leicester +21
  • Chelsea +22
  • Liverpool +21
Fiecare dintre cele 3 formații depinde exclusiv de propriile meciuri pentru a prinde un loc de Champions League. Cele mai mari șanse pare să le aibă, totuși, Liverpool, având în vedere programul. Formația lui Klopp va juca împotriva lui WBA, Burnley și Crystal Palace, în ultimele 3 meciuri ale sezonului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Finala FA Cup, Chelsea - Leicester va fi sâmbătă la 19.30 pe Eursport 1

Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
IERI LA 06:02
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38