Fosta campioană a Angliei a reușit să învingă pe Old Trafford, scor 4-2 și a profitat din plin de ultimele rezultate ale contracandidatelor la locurile 3-4 din Premier League. Leicester a pierdut total neașteptat în weekendul trecut, acasă, cu Newcastle, în timp ce Chelsea s-a înclinat, pe Stamford Bridge, în fața lui Arsenal.
În acest moment, formația lui Brendan Rodgers are 66 de puncte, trupa lui Tuchel are 64, în timp ce Liverpool "stă" la cota 60. "Cormoranii" au un meci mai puțin disputat, însă, astfel că o victorie cu WBA duminică - formație deja retrogradată - ar comprima distanța dintre cele 3.

Cum pot termina Chelsea, Leicester și Liverpool cu 67 de puncte

Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 8 ORE
Chelsea și Leicester au în acest weekend finala Cupei, dar cele două formații se vor afla față în față săptămâna viitoare și în campionat, în runda a 37-a. Dacă finalista Champions League se impune în Premier League contra lui Vardy&Co, apoi pierde în ultima etapă, va ajunge la 67 de puncte. Același număr de puncte va face și Leicester, în condițiile în care, după presupusul eșec cu Chelsea, va face doar egal în runda 38 cu Tottenham. Liverpool mai are trei partide și, dacă va scoate două victorii și un egal, va ajunge și ea la 67 de puncte.
În acest caz, destul de puțin probabil totuși, ocupantele pozițiilor 3 și 4 vor fi stabilite la golaveraj. În acest moment, cele 3 echipe sunt departajate de doar două goluri.
Golaverajul în acest moment, în lupta pentru locurile 3-4 în Premier League:
  • Leicester +21
  • Chelsea +22
  • Liverpool +21
Fiecare dintre cele 3 formații depinde exclusiv de propriile meciuri pentru a prinde un loc de Champions League. Cele mai mari șanse pare să le aibă, totuși, Liverpool, având în vedere programul. Formația lui Klopp va juca împotriva lui WBA, Burnley și Crystal Palace, în ultimele 3 meciuri ale sezonului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Finala FA Cup, Chelsea - Leicester va fi sâmbătă la 19.30 pe Eursport 1

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
24/09/2021 LA 14:30