2015 este anul în care Timo Werner a început ascensiunea. Cele 7 goluri reușite în tricoul lui VfB Stuttgart a atras atenția lui Liverpool. Nemții de la Leipzig l-a transferat pe Werner cu 10 milioane în 2016, iar valoarea sa de piață a crescut cu fiecare sezon.

Timo Werner (RB Leipzig)

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp îl vrea la Liverpool, iar compatriotul Timo Werner a spus de mai multe ori, în public sau în discuții private, că vrea să treacă la nivelul urmptor. Acest nivel înseamnă Premier League, iar Liverpool îl așteaptă cu brațele deschise. Werner e convins că poate lupta pentru un loc de titular cu Firmino, de asemenea un jucător ajuns pe Anfield de la o echipă din Bundesliga, Hoffenheim.
Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
ACUM 3 ORE
Potrivit cotidianul britanic "The Independent", Liverpool nu face acum calcule pentru următoarele trei luni, ci încearcă să-și facă planuri pentru următorii trei ani. Criza economică ce va urma după cea medicală nu-i sperie pe oamenii care decid la Liverpool, dar este nevoie de o atenție mai mare la transferurile costisitoare. Un lucru e clar. La 24 de ani, Werner este considerat jun jucător care ar putea juca un rol important în echipa lui Liverpool.

Timo Werner

Credit imagine: SID

Directorul sportiv al lui Leipzig, Markus Krosche a spus deja că prețul lui Werner trebuie să fie în jur de 55 de milioane de euro, la fel și cazul lui Upamecano, un alt fotbalist urmprit atent de mult echipe mari din Europa.

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
IERI LA 06:02
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38