Sursa citată a venit cu o serie de informații ieri, notând că Jurgen Klopp s-a implicat personal în transfer, speriat de faptul că îl va pierde pe Mane, curtat intens de Real Madrid. Tehnicianul german chiar a vorbit cu tatăl lui Kylian și i-a prezentat proiectul de la Liverpool și de ce fotbalistul ar avea doar de câștigat dacă va alege actuala deținătoare a Champions League.
Marți, jurnaliștii francezi oferă noi argumente pentru ca transferul să se realizeze. Cert e că în momentul de față englezii sunt foarte încrezători că sunt pe drumul cel bun în convingerea jucătorului, dar și în determinarea lui PSG să accepte oferta.
"Liverpool crede cu tărie că are o șansă să îl transfere pe Kylian Mbappe în viitorul apropiat. Clubul englez e favorit în acest moment să obțină semnătura vârfului lui PSG", notează Le10Sport.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
IERI LA 09:03

De ce PSG ar vrea să îl vândă pe Mbappe la Liverpool

Fără îndoială cel mai dorit jucător din lume, Kylian Mbappe este un fotbalist care la 21 de ani e deja campion mondial și care are cifre mult mai bune decât Messi și Ronaldo la vârsta lui.
Cei de la PSG vor să-l păstreze pe vârf și sunt gata să-i ofere un nou contract cu un salariu de 2 ori mai mare decât actualul. Însă campionul mondial din 2018 nu are de gând săaccepte oferta campioanei Franței. Real a fost aproape să se înțeleagă cu PSG, dar din câte se pare strategia lui Perez acum e alta. Vrea să îl aducă gratis pe francez și e dispus să aștepte până în 2022, când îi expiră înțelegerea cu formația din Hexagon.
Anul nu e întâmplător, atunci urmând a fi gata noul Santiago Bernabeu, în care se investesc 500 de milioane de euro. Ca atare, Perez visează să îl prezinte pe Mbappe la inaugurarea noii arene.
Cei de la PSG cereau 350 de milioane de euro pentru Mbappe înainte de pandemia de COVID-19, dar Real pare în acest moment dispusă să aștepte să îi expire contractul, oficialii blanco fiind convinși că au făcut destul pentru ca atacantul să nu semneze prelungirea sau să aleagă alt club.
Speriați că ar putea să îl piardă gratis pe Mbappe, oficialii lui PSG sunt dispuși să înceapă negocierile, iar ideal ar fi ca vârful să nu ajungă la Real, după șicanele făcute în ultima perioadă. Ca atare, șefii francezilor ar fi într-o oarecare măsură mulțumiți ca atacantul să ajungă pe Anfield, în condițiile în care de o prelungire a contractului nu poate fi vorba.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42
Liga
Președintele lui Real Madrid l-ar vrea pe Erling Haaland la Barcelona! Anunț incredibil din Spania
07/01/2022 LA 12:37