După 30 de ani, "cormoranii" vor ridica din nou trofeul aferent câştigării campionatului mâine seară.
Întregul eveniment o va costa pe Liverpool foarte mult, clubul nedorind să facă rabat de la spectacol, chiar dacă în tribune nu vor fi fani. Doar spectacolul de lumini i-a costat pe "cormorani" peste un milion de euro.
În celebra peluză "The Kop" a fost deja montată scena unde Jordan Henderson&Co vor primi medaliile şi trofeul de campioană. Asta după ce câteva sute de scaune au fost scoase, pentru a-i face loc.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM O ZI
Kenny Dalglish, legenda de pe Anfield îi va înmâna căpitanului lui Liverpool trofeul, la o ceremonie la care va fi prezent şi Richard Masters, directorul executiv al Premier League.
Pe twitter au apărut câteva secvenţe de la spectacolul de lumini petrecut de Liverpool pentru câştigarea titlului. Vezi mai jos un tease pentru ceea ce urmează să se întâmple mâine pe Anfield.

Klopp anticipează emoţii uriaşe la petrecerea lui Liverpool

Jurgen Klopp a vorbit în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Chelsea despre momentul emoţionant de la final, nu înainte de a preciza că meciul în sine are o miză importantă pentru orgoliul şi blazonul clubului. Germanul a comparat ceremonia de mâine cu un cadou de Crăciun şi e extrem de fericit că elevii săi vor avea oportunitatea să se bucure după un sezon istoric.
"Suntem campioni de aproximativ o lună deja. Va fi ca un Crăciun, ştii că vei primi un anumit cadou, dar tot eşti nerăbdător şi emoţionat. Va fi un moment special. Sunt încântat că băieţii vor avea parte de un asemenea show, îl merită. Au trebuit să treacă peste multe în ultimii ani, dar au strâns din dinţi. Ne-am pregătit de acest moment de 2-3 ani, va fi cu siguranţă foarte emoţionant", a spus Klopp.
Întrebat dacă va plânge din nou, ca în seara în care Chelsea a învins-o pe City, iar Liverpool a devenit din nou campioană, neamţul a dezvăluit că se aşteaptă să fie cuprins de emoţii, doar că nu ştie cât de intense vor fi acestea.
Nu ştiu care va fi nivelul de emoţie. Trebuie să stăm să aşteptăm. Vom vedea atunci cum se va simţi momentul, acum nu putem să anticipăm | Jurgen Klopp
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45