În ultimele două ferestre de mercato, Liverpool a fost extrem de "tăcută" pe piaţa transferurilor, astfel că, deşi din punct de vedere al primului "11" formaţia lui Klopp nu e departe de City, valoarea totală a lotului îşi va pune probabil amprenta în lupta pentru titlu.
În special în faţă sunt problemele "cormoranilor", acolo unde, în afara lui Salah, ceilalţi jucători nu au fost la nivelul obişnuit în actuala stagiune. Dar Liverpool pare să remedieze acest neajuns cu transferul lui Luis Diaz, fotbalist care are 14 goluri şi 5 assisturi în 18 meciuri jucate în prima ligă portugheză. Acesta a fost şi pe lista lui Conte, la Spurs, dar Klopp pare să fi câştigat bătălia.
Liverpoolecho.co.uk anună că gruparea de pe Anfield a oferit deja 49 de milioane de lire (58 de milioane de euro) pentru atacantul de bandă de 25 de ani. Dacă mutarea se va realiza în aceste coordonate, vorbim despre al 4-lea cel mai scump jucător din istoria lui Liverpool. Doar pe Van Dijk (84 milioane €), pe Alisson (62 de milioane €) şi pe Naby Keyta (60 de milioane €) au plătit oficialii "cormoranilor" mai mult până în prezent.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
IERI LA 06:03
Şi Fabrizio Romano, cel mai bun jurnalist din lume când vine vorba de transferurile în top 5 campionate din lume, scrie despre oferta lui Liverpool pentru Luis Diaz. Potrivit acestuia, clubul de pe Anfield pune la bătaie 40 de milioane de euro, la care se adaugă 20 de milioane de euro, sub forma unor bonsuuri. Există şi un alt bonus - mai greu accesibil - de 5 milioane de euro, care are legătură directă cu trofeele câştigate (cucerirea Champions League sau titlul în Premier League).
CITEŞTE ŞI:
BORUSSIA DORTMUND OFERĂ 45 DE MILIOANE DE € PENTRU ÎNLOCUITORUL LUI HAALAND! NEMȚII AU CONCURENȚĂ SERIOASĂ

Luis Diaz, promis lui Salah, la Liverpool

Mo Salah e aproape să semneze prelungirea, dar una din condiţii a fost reprezentată de garanţiile primite pentru întărirea lotului, astfel încât să fie sigur că trupa de pe Anfield se va bate cu șanse reale pe termen mediu la campionat și Liga Campionilor. Iar, potrivit Sky Sports, conducerea i-a promis că lucrurile se vor schimba în curând, după ce în ultima perioadă Liverpool nu a impresionat pe piaţa transferurilor.
Venirea lui Luis Diaz înseamnă fără îndoaială un plus enorm pentru ofensiva "cormoranilor", care reuşesc astfel să "împuşte" doi iepuri dintr-o lovitură. În această perioadă, conducerea lucrează şi la prelungirea contractului lui Sadio Mane, iar senegalezul va fi presat de acest transfer să nu aibă pretenţii exagerare. Evident, există şi posibilitatea ca oficialii lui Liverpool să fi primit deja semnale clare că Mane nu va prelungi şi din acest motiv s-a găsit din timp un înlocuitor pe măsură.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
01/07/2022 LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
01/07/2022 LA 15:20