Despre trupa lui Klopp şi parcursul său incredibil s-a scris intens în ultimele săptămâni, senzaţia fiind că, indiferent de absenţe sau de forma mai puţin bună a unor jucători, Liverpool e de nebătut.
Pe lângă formaţia de pe Anfield, două formaţii de plan secund, Sheffield şi Wolverhampton, reuşesc sezoane istorice.
Nou promovata e încă neînvinsă în deplasare în acest sezon, ajungând la cea mai prolifică stagiune din acest punct de vedere în ultimii 120 de ani. O singură dată în toată existenţa ei, Sheffield United a avut o serie mai lungă de meciuri fără înfrângere în deplasare. Se întâmpla în 1899-1900, când au ajuns la 10 meciuri la rând "afară" fără a pierde.
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG UCL | PSG-Manchester City 1-0! Sheriff Tiraspol o conduce pe Real Madrid pe Bernabeu
ACUM 11 ORE
Din 1992-1993 nicio nou promovată nu a mai reuşit o serie atât de lungă de meciuri fără eşec pe teren străin. Atunci, Blackburn bifa tot 8 partide la rând.
Doar Liverpool, formaţie neînvinsă în ultimele 33 meciuri nu a pierdut în deplasare, în actuala stagiune din Premier League. Sheffield a primit doar 7 goluri în deplasare (doar Liverpool şi Leicester au primit mai puţine goluri).

Meciurile lui Sheffield United, în deplasare, în acest sezon

Norwich - Sheffield United 1-2
Wolves - Sheffield United 1-1
Tottenham - Sheffield United 1-1
West Ham - Sheffield United 1-1
Watford - Sheffield United 0-0
Everton - Sheffield United 0-2
Chelsea - Sheffield United 2-2
Bournemouth - Sheffield United 1-1

Wolverhampton, sezon istoric

După ce anul trecut a impresionat pe toată lumea, terminând pe o poziţie care i-a permis accesul în preliminiariile Europa League, Wolves continuă să rămână sus, în Premier League.
Neînvinsă din septembrie în toate competiţiile, Wolves tocmai şi-a depăşit recordul de meciuri la rând fără eşec în Premier League. În 1962, Wolverhampton reuşea să fie invincibilă timp de 10 meciuri la rând. Acum, odată cu egalul contra lui Brighton de ieri, scor 2-2, seria a ajuns la 11. Ultima înfrângere a trupei lui Nuno Espirito Santos în prima ligă engleză a avut loc pe 14 septembrie, când ceda, scor 2-5, în faţa lui Chelsea.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 12 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 12 ORE