Liverpool scrie istorie în Premier League în acest sezon. Echipa lui Jurgen Klopp are 22 de puncte avans și poate deveni campioană încă din luna martie: ar fi cel mai rapid titlu câștigat vreodată în Premier League!
Cu 24 de victorii și 1 egal în 25 de etape, Liverpool a reușit să domine autoritar campionatul, profitând și de un sezon mai slab al rivalilor de la Manchester City. Astfel, cei de la Liverpool pot obține și toate trofeele individuale la finalul sezonului.

Câștigă toate premiile?

Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
IERI LA 22:16
Cel mai bun jucător din Premier League (Professional Footballers' Association Team of the Year - acordat în urma votului jucătorilor din prima ligă engleză) în ultimii 2 ani a venit de la Liverpool, chiar dacă Manchester City a fost cea care a câștigat titlul - mai întâi a fost Mohamed Salah, pentru ca apoi să vină rândul lui Virgil Van Dijk.
În acest moment, primii 3 favoriți la casele de pariuri sunt tot de la Liverpool: Jordan Henderson, Sadio Mane și Virgil Van Dijk. Aceștia sunt urmați în clasamentul cotelor de Kevin De Bruyne de la Manchester City.
Mijlocașul belgian este considerat și singurul care poate intra în Echipa Anului din acest sezon, alcătuită tot în urma voturilor jucătorilor. În schimb, cota pentru ca 10 jucători de la Liverpool să facă parte din acest XI a scăzut, de la 14/1 până la 6/1. În schimb, cota pentru ca toți cei 11 fotbaliști să fie de la Liverpool este una mare, 33/1.

Premier League

Credit imagine: Eurosport

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11