Jurgen Klopp va avea mari probleme să alcătuiască un prim "11" competitiv pentru următoarea partidă de campionat.
Întreaga linie defensivă e indisponibilă, Alexander Arnold, Van Dijk, Joe Gomez și Andrew Robertson fiind toți accidentați. În cazul fundașilor centrali vorbim de probleme destul de grave, menite să îi scoată din circuit pentru tot sezonul, probabil.

Probleme musculare pentru Jordan Henderson

Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22
Listei de indisponibilități i s-a adăugat și Jordan Henderson. Mijlocașul a fost schimbat la pauza confruntării din Belgia, pierdută de Anglia cu 2-0, iar selecționerul Southgate a confirmat că e vorba de o problemă musculară.
"Jordan a simțit o înțepătură la pauză și nu a mai putut continua. Va trebui să investigăm natura accidentării lui", a spus Southgate după meci.
Trebuie spus că Jordan Henderson a avut mai multe probleme în acest debut de sezon, el pierzând numeroase meciuri din cauza accidentărilor.
Nu doar în zona fundașilor și a mijlocașilor sunt probleme (Thiago și Fabinho au acuzat și ei probleme, dar sunt șanse să fie recuperați pentru următoarele partide). Mo Salah va fi cel mai probabil indisponibil pentru următoarea confruntare, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Premier League revine! Liverpool are probleme uriașe de lot - cu Ion Alexandru și Mihai Crăciun

Liverpool primește în weekend vizita lui Leicester, într-o partidă care va putea fi urmărită în direct duminică, de la 21:15, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ești vaccinat sau "adio, Liverpool". Klopp a anunțat o decizie fără precedent în fotbal
19/12/2021 LA 10:50
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 14-a din Premier League
03/12/2021 LA 17:32