Liverpool vrea să facă un transfer important de la Arsenal în startul lui 2020. Nu este vorba de un jucător, ci de șeful departamentului medical al "tunarilor", Gary O'Driscoll, considerat unul dintre cei mai buni din această meserie.
Andrew Massey, cel care este în prezent șeful departamentului medical la Liverpool, va părăsi liderul din Premier League la 1 martie pentru a prelua această funcție în cadrul FIFA. Astfel, cei de la Liverpool și-au făcut listă cu posibili înlocuitori iar O'Driscoll este în pole-position.
Gary O'Driscoll este la Arsenal din 2009, însă tentația de a merge la campioana Europei și actualul lider din Premier League îi face pe cei de la Arsenal să se teamă de plecarea lui. Totuși, venirea lui Arteta reprezintă un argument al conducerii pentru O'Driscoll, managerul spaniol aducând stabilitatea la club.
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 9 ORE

Brewster, împrumutat în Championship

Atacantul de 19 ani al celor de la Liverpool, Rhian Brewster, va juca în retur la Swansea. Jurgen Klopp a decis să-l împrumute pe fostul campion mondial cu naționala Angliei la U17 în 2017 pentru a căpăta experiență.
Brewster este văzut ca un atacant de viitor la Liverpool, însă nu a reușit să se impună până acum în prima echipă, având doar 3 apariții în acest sezon. Ultima a venit la partida din Cupa Angliei cu Everton, când a fost trimis pe teren în repriza secundă.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 11 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 13-a din Premier League
ACUM 12 ORE