Liverpool vrea să facă un transfer important de la Arsenal în startul lui 2020. Nu este vorba de un jucător, ci de șeful departamentului medical al "tunarilor", Gary O'Driscoll, considerat unul dintre cei mai buni din această meserie.
Andrew Massey, cel care este în prezent șeful departamentului medical la Liverpool, va părăsi liderul din Premier League la 1 martie pentru a prelua această funcție în cadrul FIFA. Astfel, cei de la Liverpool și-au făcut listă cu posibili înlocuitori iar O'Driscoll este în pole-position.
Gary O'Driscoll este la Arsenal din 2009, însă tentația de a merge la campioana Europei și actualul lider din Premier League îi face pe cei de la Arsenal să se teamă de plecarea lui. Totuși, venirea lui Arteta reprezintă un argument al conducerii pentru O'Driscoll, managerul spaniol aducând stabilitatea la club.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14

Brewster, împrumutat în Championship

Atacantul de 19 ani al celor de la Liverpool, Rhian Brewster, va juca în retur la Swansea. Jurgen Klopp a decis să-l împrumute pe fostul campion mondial cu naționala Angliei la U17 în 2017 pentru a căpăta experiență.
Brewster este văzut ca un atacant de viitor la Liverpool, însă nu a reușit să se impună până acum în prima echipă, având doar 3 apariții în acest sezon. Ultima a venit la partida din Cupa Angliei cu Everton, când a fost trimis pe teren în repriza secundă.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02
Premier League
Liverpool, între un cumpărător american și un grup de investiții din Dubai! Suma afacerii e uriașă
09/11/2022 LA 12:01