Pe lista respectivă se numără, în mod surprinzător, și Florinel Coman, însă ca o variantă de luat în calcul pe termen lung, nu în viitorul apropiat.
Ceilalți doi jucători aflați în prim-planul englezilor sunt Jadon Sancho (Borussia Dortmund) și Diogo Jota (Wolves), care au impresionat în Bundesliga, respectiv Premier League, și ar putea ajunge pe Anfield chiar din sezonul viitor. Referitor la Coman, jurnaliștii au remarcat că românul are cifre excelente, raportate la acțiunile din timpul meciurilor: 60% rată de succes a driblingurilor, 0,40 goluri/meci, 3,5 șuturi/meci, dintre care 40% pe spațiul porții.
Iată podcastul în care se discută despre posibili înlocuitori în viitor nu doar pentru Sadio Mane, ci și pentru Roberto Firmino și Mo Salah.
Fotbal
Negoiță a acceptat oferta pentru Dinamo. Cine va fi noul patron al echipei de săptămâna viitoare
19/04/2020 LA 08:24

Verdictul englezilor, referitor la Florinel Coman

Cu toate că Florinel Coman are cifre excelente, jurnaliștii sunt conștienți că există o diferență uriașă între nivelul competitiv dintre Premier League și Liga 1. Din acest motiv, englezii consideră că nu există vreo certitudine că atacantul român ar avea aceleași evoluții și în Anglia, cel mai puternic campionat din lume. Totuși, cu siguranță Florinel Coman se află pe radarul celor din echipa de analiză a "cormoranilor". Liverpool are una dintre cele mai puternice echipe de analytics din lume, lucru împrumutat de patronii americani din baseball. Aceștia analizează jucători din întreaga lume în anumiți parametri pentru a vedea care sunt cei care s-ar putea plia pe ceea ce îi este necesar lui Jurgen Klopp. Un caz similar ar putea fi Takumi Minamino cel care avea cifre extraordinare înainte să vină la Liverpool, cu toate că fuseseră analizate în contextul campionatului din Austria.
Verdictul final al englezilor a fost următorul: "Coman este un jucător necunoscut, dar cifrele sale arată că nu va mai dura mult timp până când această situație se va schimba. În concluzie, ar fi riscant ca Liverpool să spere că un jucător de numai 22 de ani îl va putea înlocui pe Sadio Mane, un jucător consacrat în Premier League."

Orlando City și Roma, interesate de Florinel Coman

Orlando City și AS Roma se numără printre cluburile care s-au interesat de atacantul de 22 de ani. Echipa din Statele Unite îi oferă un salariu de 1 milion de dolari pe an, însă momentan nu s-a ajuns la un acord cu oficialii celor de la FCSB.
Cei de la Liverpool Echo mai scriu că numele lui Florinel Coman a fost menționat la nivel de zvon și alături de alte echipe din Premier League precum Manchster City, Chelsea și West Ham, astfel că jucătorul român este văzut ca un viitor jucător în Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04