Premier League revine în această săptămână, după 3 luni de așteptare. Liverpool este lider detașat în campionat, cu un avans de 25 de puncte față de locul secund ocupat de Manchester City. Formația lui Jurgen Klopp și-ar putea asigura titlul de campioană încă din primul meci, pe terenul lui Everton (duminică, 21:00), în cazul în care City va pierde în duelul cu Arsenal (miecuri, 22:15), iar "cormoranii" se vor impune în derby-ul cu trupa pregătită de Carlo Ancelotti.
Derby-ul "Merseyside" se va desfășura în condiții speciale, ca urmare a restricțiilor impuse de autoritățile din Marea Britanie. Una dintre acestea se referă la locul în care jucătorii și staff-ul lui Liverpool se vor schimba înaintea meciului de pe Goodison Park. Potrivit Daily Mail, "cormoranii" ar urma să se schimbe în două vestiare improvizate amplasate lângă parcarea stadionului, în timp ce jucătorii lui Everton vor folosi vestiarele obișnuite, din incinta arenei.

Liverpool ar putea sărbători titlul în parcarea stadionului Goodison Park

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 5 MINUTE
În aceste condiții, există șanse minime ca jucătorii lui Liverpool să intre pe gazon în mod tradițional - pe tunel - ținând cont că vestiarele improvizate vor fi localizate în imediata apropiere a terenului. Aceste reguli fac parte din protocolul "Project Restart", pe care cluburile l-au votat în pauza generată de pandemie.
Potrivit măsurilor impuse de autoritățile locale, un număr maxim de 25 de persoane va putea fi prezent în aceeași încăpere numai dacă aceasta are o capacitate de cel puțin 112 metri pătrați. Așadar, cu mult mai mare decât cea oferită de vestiarele din Premier League. În această situație, Liverpool ar putea sărbători titlul în parcarea stadionului Goodison Park.

Premier League revine pe 17 iunie

După mai bine de 3 luni de pauză, Premier League e gata să revină, iar primele 12 meciuri vor fi transmise în direct de Eurosport.
Cel mai spectaculos campionat din lume e gata să înceapă. Pandemia de coronavirus a suspendat temporar sezonul, însă acum jucătorii sunt gata să revină pe teren. Primele 2 partide vor avea loc pe 17 iunie. Premier League va reîncepe cu restanțele Aston Villa - Sheffield și Manchester City - Arsenal, meciuri care nu s-au disputat pe 1 martie deoarece City și Villa au fost implicate în finala Cupei Ligii Angliei.
13 partide de Premier League vor fi transmise de Eurosport în această săptămână, cele mai tari meciuri fiind Man City - Arsenal, Tottenham - Man United și Everton - Liverpool. Pentru "cormorani" poate fi săptămâna în care își adjudecă titlul dacă City pierde cu Arsenal, iar echipa lui Jurgen Klopp se impune în derby-ul Merseyside.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31