Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool ar putea sărbători titlul de campioană în Premier League în parcarea stadionului

Cosmin Cioboata

Publicat 15/06/2020 la 08:36 GMT+3

Liverpool ar putea sărbători primul titlu de campioană în Premier League, după o pauză de 30 de ani, în parcarea stadionului Goodison Park.

Jucătorii lui Liverpool sărbătorind un gol

Credit imagine: Getty Images

Premier League revine în această săptămână, după 3 luni de așteptare. Liverpool este lider detașat în campionat, cu un avans de 25 de puncte față de locul secund ocupat de Manchester City. Formația lui Jurgen Klopp și-ar putea asigura titlul de campioană încă din primul meci, pe terenul lui Everton (duminică, 21:00), în cazul în care City va pierde în duelul cu Arsenal (miecuri, 22:15), iar "cormoranii" se vor impune în derby-ul cu trupa pregătită de Carlo Ancelotti.
Derby-ul "Merseyside" se va desfășura în condiții speciale, ca urmare a restricțiilor impuse de autoritățile din Marea Britanie. Una dintre acestea se referă la locul în care jucătorii și staff-ul lui Liverpool se vor schimba înaintea meciului de pe Goodison Park. Potrivit Daily Mail, "cormoranii" ar urma să se schimbe în două vestiare improvizate amplasate lângă parcarea stadionului, în timp ce jucătorii lui Everton vor folosi vestiarele obișnuite, din incinta arenei.

Liverpool ar putea sărbători titlul în parcarea stadionului Goodison Park

În aceste condiții, există șanse minime ca jucătorii lui Liverpool să intre pe gazon în mod tradițional - pe tunel - ținând cont că vestiarele improvizate vor fi localizate în imediata apropiere a terenului. Aceste reguli fac parte din protocolul "Project Restart", pe care cluburile l-au votat în pauza generată de pandemie.
Potrivit măsurilor impuse de autoritățile locale, un număr maxim de 25 de persoane va putea fi prezent în aceeași încăpere numai dacă aceasta are o capacitate de cel puțin 112 metri pătrați. Așadar, cu mult mai mare decât cea oferită de vestiarele din Premier League. În această situație, Liverpool ar putea sărbători titlul în parcarea stadionului Goodison Park.

Premier League revine pe 17 iunie

După mai bine de 3 luni de pauză, Premier League e gata să revină, iar primele 12 meciuri vor fi transmise în direct de Eurosport.
Cel mai spectaculos campionat din lume e gata să înceapă. Pandemia de coronavirus a suspendat temporar sezonul, însă acum jucătorii sunt gata să revină pe teren. Primele 2 partide vor avea loc pe 17 iunie. Premier League va reîncepe cu restanțele Aston Villa - Sheffield și Manchester City - Arsenal, meciuri care nu s-au disputat pe 1 martie deoarece City și Villa au fost implicate în finala Cupei Ligii Angliei.
13 partide de Premier League vor fi transmise de Eurosport în această săptămână, cele mai tari meciuri fiind Man City - Arsenal, Tottenham - Man United și Everton - Liverpool. Pentru "cormorani" poate fi săptămâna în care își adjudecă titlul dacă City pierde cu Arsenal, iar echipa lui Jurgen Klopp se impune în derby-ul Merseyside.
Premier League 17 iunie - 21 iunie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo