Trupa de pe Anfield a făcut publică strategia pentru partidele de la mijlocul lunii decembrie. Pe data de 15 va începe Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție care adună la start câștigătoarele Ligii Campionilor de pe fiecare continent. Competiția e una pe care Liverpool o vrea în palmares, mai ales că nu a câștigat-o niciodată.
Doar că programarea sferturilor Cupei Ligii, în aceeași perioadă, le-a dat bătăi de cap "cormoranilor". În cele din urmă, formația de pe Anfield a decis să participe la ambele competiții, cu două loturi diferite: unul condus de Klopp și unul care va rămâne în Anglia și va întâlni Villa, cu Neil Critchley, tehnicianul de la U23, pe bancă.

Liverpool, două partide în 24 de ore, pe două continente

Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Liverpool a emis un comunicat oficial încă de la începutul lunii, prin care a anunțat că va juca două partide într-un interval de doar 24 de ore.
Prima dintre acestea va fi la Birmingham, împotriva celor de la Aston Villa, în data de 17 decembrie. Al doilea meci va avea loc la 7.000 de kilometri distanță de primul, în Qatar, în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor. Liverpool este reprezentanta Europei în competiție din postura de câștigătoare a UEFA Champions League în sezonul precedent.
"Având în vedere această situație, vom folosi două echipe simultan, una dintre acestea pentru Campionatul Mondial al Cluburilor și una pentru Carabao Cup. Clubul dorește să precizeze că deși acesta nu este un scenariu ideal, este rezultatul venit având cel mai bun interes față de competiție, față de cluburile participante și față de noi înșine", a anunțat Liverpool pe site-ul oficial după ce s-a aflat data la care va avea loc partida cu Aston Villa.
Jurgen Klopp a amenințat după ce a reușit să o elimine pe Arsenal din Cupa Ligii Angliei că Liverpool se va retrage din competiție dacă nu este găsită o soluție. În cele din urmă, chiar "cormoanii" au găsit o variantă de mijloc.
Celelalte partide din sferturile Cupei Ligii Angliei sunt Oxford United - Manchester City, Manchester United - Colchester United și Everton - Leicester City.

Eurosport îl aduce pe John Barnes în România

Eurosport te invită la un nou eveniment unic, alături de John Barnes, jucătorul care a doborât bariere în fotbalul englez.
Vineri, 29 noiembrie 2019, ora 15:00, te așteptăm la o întâlnire cu invitatul nostru special, John Barnes, pentru a discuta despre cele mai remarcabile momente, dar și ce rezervă următoarele luni din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. John Barnes este fost jucător emblematic al clubului Liverpool, comentator și analist sportiv.
Conferința de presă se va desfășura la Athenee Palace Hilton, în cadrul barului englezesc, Strada Episcopiei 1-3, București.
Mai mult, sâmbătă, 30 noiembrie, John Barnes își dă întâlnire cu fanii Liverpool, alături de care te invităm pentru a urmări împreună meciul dintre Liverpool și Brighton, la Trafalgar Pub (Str. David Emmanuel 4A) începând cu ora 15.30.
Premier League
Liverpool va demara lucrările pentru creșterea capacității stadionului! Care e costul operațiunii
IERI LA 09:54
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32