Internaționalul german Kai Havertz este unul dintre cei mai promițători tineri din Europa și a devenit titular de drept la Bayer Leverkusen în ultimele sezoane. El a fost inclus în echipa anului sezonul trecut în Bundesliga.
Tânărul de doar 20 de ani a jucat deja în 126 de partide pentru Bayer Leverkusen de când a debutat la echipă în 2016 și are deja și șapte prezențe la echipa națională.
Conform Mundo Deportivo, Liverpool este interesată de serviciile sale, alături de echipe precum Manchester United, Barcelona și Bayern. Totuși, cormoranii au intrat deja în contact cu oficialii germani și vor să îl transfere în vară pe Havertz.
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
ACUM 12 ORE
Pentru ca Liverpool să îl aducă pe Anfield, cormoranii vor fi nevoiți să cheltuiască în jur de 125 de milioane de euro. Precedentul record al clubului era de 80 de milioane de euro, pentru Virgil van Dijk. Jurgen Klopp îl consideră pe Havertz ca un potențial înlocuitor pentru Adam Lallana, căruia îi expiră contractul în vară.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 14 ORE
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
ACUM 18 ORE