The Athletic a informat că echipa de pe Anfield va avea discuții în această săptămână cu firma din Berlin G2K, sistemul de inteligență artificială fiind deja testat pe stadioanele din Bundesliga.
Echipele din Bundesliga speră să poată aduce măcar o parte din fani înapoi pe stadioane la începutul sezonului 2020/2021, Dortmund sperând ca măcar 30% din fani să poată merge la meciuri pe stadionul lor care are o capacitate de 81.000 de locuri, fiind astfel respectată distanțarea socială.
Sistemul celor de la G2K include luarea temperaturii și verificarea măștii precum și gestionarea mulțimii computerizată. Firma de software a furnizat o tehnologie similară pentru mijloacele de transport în comun și centrele comerciale pentru a se putea reveni măcar parțial la normalitate după pandemia de coronavirus.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Sistemul a fost folosit în ultimul meci al lui Dortmund din acest sezon de Bundesliga, acasă cu Hoffenheim pe 27 iunie, când o testare automată de temperatură a avut loc pentru jurnaliștii și staff-ul cluburilor.
Liverpool ar avea nevoie de aprobarea Premier League și a guvernului înainte de a permite accesul fanilor pe Anfield însă campioana Angliei speră că va putea aduce înapoi măcar o parte din suporteri la începutul sezonului viitor.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11