Formația pregătită de Jurgen Klopp a avut parte de o partidă mult mai complicată decât părea la prima vedere. "Cormoranii" au lovit de două ori în șase minute, prin aceeași combinație câștigătoare: pasă Arnold, gol Van Dijk, în minutele 18 și 24. Fundașul olandez se află la a doua "dublă" din carieră, după cea reușită în victoria cu 5-0 împotriva lui Watford, din sezonul anterior.
Elevii lui Klopp au mai avut câteva ocazii până la pauză, dar fără mari emoții pentru poarta lui Brighton. Repriza secundă a început într-un ritm lent al celor două echipe, cu liderul Liverpool preocupat mai degrabă de trecerea timpului. Dintr-un meci monoton care se îndrepta către o victorie sigură pentru "cormorani", seara s-a transformat într-una cu mari emoții pentru fanii de pe Anfield. Alisson a comis henț în afara careului, cu un sfert de oră înainte de final, și a fost eliminat.
https://i.eurosport.com/2019/11/30/2727455.jpg
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 4 ORE
Portarul de rezervă Adrian a fost aruncat în teren de Jurgen Klopp, iar spaniolul a fost surprins la prima fază după reluarea jocului. Dunk a profitat de neatenția lui Adrian care era preocupat să-și așeze zidul și a trimis la colțul lung, fără speranțe pentru portarul de 32 de ani. Oaspeții au mai avut câteva tentative să egaleze până la final, dar Liverpool s-a apărat bine și a obținut cele trei puncte.
https://i.eurosport.com/2019/11/30/2727454.jpg
Cu victoria din această seară, "cormoranii" s-au distanțat la 11 puncte de contracandidata la titlu, Manchester City, care s-a încurcat pe terenul lui Newcastle. Leicester ocupă locul trei, înainte să dispute partida de mâine (ora 18:30) în compania lui Everton.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 6 ORE