Sterling a jucat între 2012 și 2015 la Liverpool, dar după transferul la Manchester City a devenit om de bază în echipa care a cucerit ultimele două titluri de campioană în Premier League.
De fiecare dată când s-a întors pe Anfield, ca adversar, Sterling a fost fluierat de cei care îl considerau până nu demult idol, fiind considerat un "trădător". Cu toate acestea, englezul are Liverpool în inimă, lucru de înțeles în condițiile în care s-a aflat în curtea grupării din 2010, pe când evolua pentru Academie.

Raheem Sterling of Liverpool (AFP)

Credit imagine: Eurosport

Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 16 ORE

Răspunsul surprinzător

Întrebat dacă ia în calcul să se întoarcă vreodată pentru a îmbrăca tricoul "cormoranilor", Sterling a lăsat de înțeles că și-ar dori acest lucru, mai ales că între timp Liverpool a ajuns o forță în Europa, câștigând anul trecut Liga Campionilor.
Dacă m-aș întoarce vreodată la Liverpool? Să fiu cinstit cu voi, iubesc Liverpool. Nu interpretați greși acum, dar acest club va fi mereu în inima mea. E echipa care a făcut enorm pentru mine, care m-a ajutat să cresc
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 20 ORE
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12