Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool interesată de revenirea lui Raheem Sterling. Mutarea depinde de TAS

Ion Alexandru

Publicat 31/03/2020 la 16:47 GMT+3

Ziarul francez L'Equipe scrie că Liverpool își dorește o revenire a lui Raheem Sterling în vara viitoare. Dacă penalizarea lui Manchester City de excludere din cupele europene pe doi va fi confirmată de TAS, atunci Guardiola ar putea să se despartă de câteva vedete.

Raheem Sterling File Photo

Credit imagine: PA Sport

Sterling a jucat între 2012 și 2015 la Liverpool, dar după transferul la Manchester City a devenit om de bază în echipa care a cucerit ultimele două titluri de campioană în Premier League.
De fiecare dată când s-a întors pe Anfield, ca adversar, Sterling a fost fluierat de cei care îl considerau până nu demult idol, fiind considerat un "trădător". Cu toate acestea, englezul are Liverpool în inimă, lucru de înțeles în condițiile în care s-a aflat în curtea grupării din 2010, pe când evolua pentru Academie.
picture

Raheem Sterling of Liverpool (AFP)

Credit imagine: Eurosport

Răspunsul surprinzător

Întrebat dacă ia în calcul să se întoarcă vreodată pentru a îmbrăca tricoul "cormoranilor", Sterling a lăsat de înțeles că și-ar dori acest lucru, mai ales că între timp Liverpool a ajuns o forță în Europa, câștigând anul trecut Liga Campionilor.
Dacă m-aș întoarce vreodată la Liverpool? Să fiu cinstit cu voi, iubesc Liverpool. Nu interpretați greși acum, dar acest club va fi mereu în inima mea. E echipa care a făcut enorm pentru mine, care m-a ajutat să cresc
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo