Adrien Rabiot nu s-a impus la Juventus, din momentul transferului de la PSG în 2019, și ar putea pleca încă din această vară. Internaționalul francez nu duce lipsă de oferte. În ultima perioadă, în presa internațională s-a discutat despre interesul celor de la Chelsea și Barcelona.
Potrivit Calciomercato, Juventus este dispusă să renunțe la Rabiot în schimbul a cel puțin 20 de milioane de euro. Orice sumă primită va reprezenta un profit pentru "Bătrâna Doamnă", ținând cont că mijlocașul a fost adus gratuit în urmă cu 2 ani.
Acum, Don Balon anunță că încă un club uriaș din Europa a intrat în cursa pentru Rabiot. Potrivit jurnaliștilor iberici, internaționalul francez se află și pe radarul lui Liverpool, care caută să-și întărească linia mediană.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 8 ORE
"Cormoranii" se vor despărți în vară de Wijnaldum, iar Jurgen Klopp vrea să aibă un lot consistent în sezonul viitor, care să-l ferească de problemele din actuala stagiune, generate de numeroasele accidentări.
https://i.eurosport.com/2021/01/02/2964597.jpg

Liverpool intră în cursa pentru transferul lui Rabiot! Juventus cere 20 de milioane de euro

La fel ca majoritatea cluburilor, Liverpool a fost afectată de pandemie la nivel financiar, motiv pentru care clubul de pe Anfield nu va putea cheltui sume foarte mari în următoarea perioadă de mercato.
Rabiot mai are contract cu Juventus până în 2023, iar "bianconerii" vor încerca să-l vândă încă din această vară pentru a nu-l pierde gratuit în 2022. Conducătorii italieni vor să renunțe la francez din cauza salariului său foarte mare, care în opinia lor nu este proporțional cu ceea ce oferă mijlocașul pe teren.
De când a ajuns la Juventus, Rabiot s-a ridicat rareori la nivelul așteptărilor, astfel că gruparea torineză vrea să schimbe liniile din sezonul viitor. Rodrigo Bentancur, Weston McKennie și Arthur Melo sunt considerați jucători mult mai potriviți pentru postul de mijlocaș central la "Bătrâna Doamnă".
În plus, Juventus are serioase probleme financiare, care s-ar agrava foarte mult dacă echipa nu va prinde un loc de Champions League în sezonul viitor, astfel că vânzarea unor fotbaliști, în special a unora dintre cei care au salarii mari, ar reprezenta o gură de oxigen pentru finanțele clubului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/05/05/3126752.jpg
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 19 ORE
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 21 ORE